6 Μαρτίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 3-0....

Αυτός ο Ολυμπιακός αρέσει! Οι «ερυθρόλευκοι» παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε εύκολα του Εργοτέλη 3-0 και διασφάλισε ότι η διαφορά του από τον Παναθηναϊκό θα παραμείνει, τουλάχιστον, στο +10.

Μοντέστο, Πάντελιτς και Μιραλάς σημείωσαν τα γκολ των Πειραιωτών, οι οποίοι πήραν την 12η νίκη τους σε ισάριθμα φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έκαναν το πρώτο βήμα για το 6 στα 6 που ζήτησε, μεσοβδόμαδα, για τα εναπομείναντα παιχνίδια ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης...... Στο πρώτο μέρος, πάντως, οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας δεν είχαν καθόλου καλή παρουσία και αυτό οφείλεται και στο ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε πραγματοποίησε ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, θέλοντας να «τσεκάρει» κάποιους παίκτες. Έτσι, η… χημεία απουσίαζε και οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούσαν να απειλήσουν κυρίως με ατομικές ενέργειες, κάνοντας εύκολο το «έργο» των αμυντικών-μεσοαμυντικών του Εργοτέλη.




Μάλιστα, οι Κρητικοί ήταν αυτοί που έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος, όταν στο 30΄ ο Λεάλ «σπατάλησε» το πέναλτι, που σωστά υποδείχθηκε από τον διαιτητή Μήτσιο, σε «γκρέμισμα» του Βερπακόφσκις από τον Ζαϊρί.



Μπήκε ο Ιμπαγάσα, άλλαξε εικόνα



Στην ανάπαυλα ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε μια κίνηση που τελικά αποδείχτηκε… κίνηση-ματ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού «έριξε» στον αγωνιστικό χώρο τον Αριέλ Ιμπαγάσα, στη θέση του Ντουντού και ο Αργεντίνος βοήθησε σε μέγιστο βαθμό να αλλάξουν… πρόσωπο οι «ερυθρόλευκοι».



Από δικό του κόρνερ, στο 48΄, προήλθε και το πρώτο γκολ των Πειραιωτών, το οποίο φαίνεται πως το χρωστούσε η τύχη στον Φρανσουά Μοντέστο. Μια «σπόντα» σε δικό του διώξιμο στέρησε από τον Ολυμπιακό, την προηγούμενη αγωνιστική, την νίκη στη Νέα Σμύρνη και μια «σπόντα» τον έχρισε σκόρερ απέναντι στον Εργοτέλη, όταν η μπάλα κόντραρε στο κεφάλι του, έπειτα από σουτ του Μέλμπεργκ και κατέληξε στα δίχτυα του Δασκαλάκη.



Δέκα λεπτά αργότερα (58΄) οι Πειραιώτες «καθάρισαν» το ματς, χάρη σε μια πολύ ωραία ασίστ του Ιμπαγάσα και σε ένα ακόμα ωραιότερο τελείωμα του Μάρκο Πάντελιτς. Το γκολ αυτό έκανε πολύ πιο εύκολα τα πράγματα για τους παίκτες του Ολυμπιακού, που δεν… πάτησαν φρένο εκεί και στο 65΄ έκαναν το τελικό 3-0, με τον πρώτο τους σκόρερ τη φετινή περίοδο Κέβιν Μιραλάς. Γκολ «νούμερο 9« για τον Βέλγο επιθετικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και δωδέκατο συνολικά στο πρωτάθλημα.



Ένα γκολ που προήλθε από ασίστ του Φρανσουά Μοντεστό, που μαζί με τον Ιμπαγάσα και τον κινητικότατο Μιραλάς, ήταν οι καλύτεροι παίκτες του Ολυμπιακού, που πλέον περιμένει να δει τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός στην Λάρισα, για να... υπολογίσει σε ποια αγωνιστική θα στεφθεί πρωταθλητής.



Οι συνθέσεις των ομάδων:



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ε. Βαλβέρδε): Πάρντο, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος Α. (78΄ Ουρτάδο), Χολέμπας, Ντουντού (46΄ Ιμπαγάσα), Μοντέστο, Ρόμενταλ, Ζαϊρί (82΄ Φετφατζίδης), Μιραλάς, Πάντελιτς.



ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Ν. Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Χίμπλινγκερ, Αλεξόπουλος, Γιαλούσης, Βίσιο, Κυριακίδης, Τζούνιορ (69΄ Σαρρής), Φραγκουλάκης, Ρομάνο (63΄ Μπούντιμιρ), Λεάλ (63΄ Ρουμπάκης), Βερπακόφσκις.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ