17 Μαρτίου 2011

VALVERDE ...τα πλάνα του για την νίκη με ΑΕΚ.......

Ενόψει της ερχόμενης αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή (20/3) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (19:00, NET) έχει ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας του Ολυμπιακού στο Ρέντη. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ετοιμάζει τα πλάνα του για αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, καθώς με νίκη οι ερυθρόλευκοι σφραγίζουν και μαθηματικά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Ο Βαλβέρδε θα έχει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του και αναμένεται η βασική ενδεκάδα που θα επιλέξει για το παιχνίδι, να έχει διαφορές με το ερυθρόλευκο σχήμα που παρέταξε στο ματς της Τούμπας.
Κόντρα στον ΠΑΟΚ τόσο ο Μιραλάς, όσο και ο Ριέρα, εξέτισαν τις ποινές τους και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, πλέον, μπορεί να τους υπολογίζει κανονικά για την αναμέτρηση, για τους οποίους δείχνει να καταλήγει ώστε να τους χρησιμοποιήσει ξανά στο βασικό σχήμα, όπως και τον Φουστέρ..... Απέναντι στην ΑΕΚ ο προπονητής του Ολυμπιακού, αναμένεται να παρατάξει τους ερυθρόλευκους, με τον Ραφαέλ Ούρκο Πάρντο κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, ο οποίος θα έχει μπροστά του ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Όλοφ Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλο. Αριστερά τους θα βρεθεί ο Χοσέ Χολέμπας, καθώς ο Ραούλ Μπράβο δεν έχει ξεπεράσει απολύτως τον τραυματισμό του ενώ δεξί θα παίξει ο Γιάννης Μανιάτης, με τον Βασίλη Τοροσίδη να συνεχίζει να παραμένει παροπλισμένος λόγω της τιμωρίας του.

Τον ρόλο του «κόφτη» στον χώρο της μεσαίας γραμμής, θα τον αναλάβει ο Φρανσουά Μοδέστο έχοντας δίπλα του ως κεντρικό χαφ με δημιουργικές αρμοδιότητες τον Άριελ Ιμπαγάσα, με τον Ντουντού Σεαρένσε να μένει με τους αναπληρωματικούς. Στα άκρα, στην θέση του αριστερού χαφ-εξτρέμ θα παίξει ο Άλμπερτ Ριέρα, δεξιά θα αγωνιστεί ο Κέβιν Μιραλάς ενώ το πόστο του παίκτη πίσω από τον σέντερ φορ θα το καλύψει ο Νταβίδ Φουστέρ, ο οποίος θα επιστρέψει με την σειρά του στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, καθώς στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχε μείνει εκτός, αγωνιζόμενος στη συνέχεια στην εξέλιξη του ματς ως αλλαγή.


Ο Ράφικ Τζεμπούρ θα βρεθεί και θα ξεκινήσει, στην κορυφή της ερυθρόλευκης γραμμής κρούσης τον οποίο δείχνει να προτιμάει ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε σχέση με τον Μάρκο Πάντελιτς. Ο Ισπανός τεχνικός έχει το σκεπτικό πως ο Αλγερινός επιθετικός είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός στα κρίσιμα ματς και στα ντέρμπι, καθώς έχει σκοράρει, μέχρι στιγμής, κόντρα στον Άρη στο Χαριλάου, απέναντι στον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά και στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.




Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ