13 Μαρτίου 2011

ΘΡΥΛΕ ΠΑΙΞΕ ΓΕΡΑ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ....ΚΑΙ....«Πρωτάθλημα μεσα στην Τούμπα».....

Έτοιμος για θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, που θα του δώσει τη δυνατότητα να κατακτήσει και μαθηματικά τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή, είναι ο Ολυμπιακός.
ΠΟΥ, ΠΟΤΕ, ΤΙ ΩΡΑ (Novasports1): To παιχνίδι θα αρχίσει στις 19.30 το απόγευμα της Κυριακής στην Τούμπα με τους παίκτες του Θρύλου πιο αποφασισμένους από ποτέ να τελειώσουν και μαθηματικά την υπόθεση – τίτλος.

Παράλληλα, ο Θρύλος θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια γλυκιά ρεβάνς για τον άδικο αποκλεισμό του στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ, επιστρέφοντας με τις … δάφνες του πρωταθλητή από την Θεσσαλονίκη.
ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ: Ο Ολυμπιακός ειδικά σε παιχνίδια τέτοιας σημασίας και γοήτρου δεν ζητάει τίποτε άλλο πέραν της νίκης, η οποία θα συνοδεύεται από ελκυστική εμφάνιση, ώστε να αποτινάξει τον αποκλεισμό του Κυπέλλου, στέλνοντας μηνύματα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση σχετικά με το ποιος είναι ο πανάξιος πρωταθλητής!
Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αποδράσουν από την έδρα του «Δικεφάλου» με νίκη, ώστε αφενός μεν να διευρύνουν το εντυπωσιακό τους σερί, που τους θέλει να παραμένουν αήττητοι στην Τούμπα σε παιχνίδια πρωταθλήματος κανονικής περιόδου τα 14 τελευταία χρόνια και να τη συνδυάσουν με απόδοση ανάλογη με αυτή του προηγούμενου αγώνα με τον Εργοτέλη
Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε υπάρχουν πάντα κάποια δεδομένα σε θέματα τακτικής ανεξαρτήτως αντιπάλου! Ο Βάσκος προπονητής του Ολυμπιακού εξακολουθεί να ζητάει καλό πάσινγκ γκέιμ, γρήγορες αντιδράσεις και εάν είναι εφικτό να πετύχει ένα γρήγορο γκολ η πειραϊκή ομάδα, ώστε να θέσει από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη της και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν να «καθαρίσει» από νωρίς την νίκη – τίτλου μέσα στην φλεγόμενη Τούμπα!



Όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας, οι δεδομένες απουσίες των τιμωρημένων Τοροσίδη, Ριέρα, Μιραλάς και του ανέτοιμου Ραούλ Μπράβο δημιουργούν κάποια δεδομένα.



Με βάση τα όσα έχουμε συλλέξει από τις τελευταίες προπονήσεις, το μοναδικό ερωτηματικό για τον Ερνέστο Βαλβέρδε αφορά τη θέση του κεντρικού χαφ. Με τους Ντουντού Σεαρένσε και Αριέλ Ιμπαγάσα να τη διεκδικούν με μοιρασμένες πιθανότητες.



Όσον αφορά τις άλλες θέσεις τα πάντα μοιάζουν ξεκαθαρισμένα. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει για ακόμη ένα παιχνίδι ο Ούρκο Πάρντο, ενώ την αμυντική τετράδα θα συνθέσουν οι Γιάννης Μανιάτης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Όλοφ Μέλμπεργκ και Χοσέ Χολέμπας.



Ο Φρανσουά Μοντέστο, που ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού στο 3-0 επί του Εργοτέλη θα είναι ο καθαρόαιμος ανασταλτικός μέσος, έχοντας συμπαραστάτη του, έναν εκ των Ντουντού ή Ιμπαγάσα.



Οι Ντένις Ρόμενταλ και Ζαουάντ Ζαϊρί θα καλύψουν τις δύο πτέρυγες, ενώ ο Νταβίντ Φουστέρ επιστρέφει στο αρχικό σχήμα και θα καλύψει την γνώριμη για τον ίδιο θέση του κρυφού επιθετικού, πίσω από τον μοναδικό καθαρόαιμο φορ, τον Μάρκο Πάντελιτς.



Η αποστολή: Νικοπολίδης, Πάρντο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Φετφατζίδης, Πάντελιτς, Γ. Παπαδόπουλος, Τζιμπούρ.



ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ: Πάρντο, Μανιάτης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργ, Χολέμπας, Μοντέστο, Ντουντού (ή Ιμπαγάσα), Ρόμενταλ, Ζαϊρί, Φουστέρ, Πάντελιτς.



ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ: Οι τιμωρημένοι Κέβιν Μιραλάς, Άλμπερτ Ριέρα, Βασίλης Τοροσίδης, ο τραυματίας Ραούλ Μπράβο και οι Μπάλας Μέγιερι, Νίκος Παπαδόπουλος.



ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ: Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Μάκης Χάβος διαπιστώνοντας πώς η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, που «κουβαλάει» η ομάδα του έχει … κτυπήσει κόκκινο, θα προσπαθήσει να κάνει μία ασφαλή διαχείριση και έναν συσχετισμό … δυνάμεων, από τη στιγμή, όπου την προσεχή Τετάρτη ακολουθεί ο αγώνας της… χρονιάς , που δεν είναι άλλος από τον επαναληπτικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.



Η αποστολή: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Ετό, Γκαρσία, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.



ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ: Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Σαβίνι, Βιτόλο, Γκαρσία, Φωτάκης, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης.



ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ: Οι Μπαλάφας, Σακελλαρίου, Γεωργίου, Αθανασιάδης αλλά και ο Λίνο που θα πάρει ανάσες ενόψει του επαναληπτικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ