19 Μαρτίου 2011

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ..."Υπερήφανοι σαν Θρύλος".....

Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη βρέθηκε σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Με αυτή του την κίνηση ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ήθελε να δείξει στους παίκτες της ομάδας του ότι βρίσκεται κοντά τους και να τους στείλει…. μήνυμα ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Παράλληλα τους τόνισε ότι πιστεύει σε αυτούς και ότι πρέπει να είναι περήφανοι που αγωνίζονται στον σύλλογο του Πειραιά. Κάτι που πρέπει να δείξουν και στο γήπεδο.
«Καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος του Πρωταθλήματος, ήρθα μετά από αρκετό καιρό για να πούμε δυο κουβέντες. Είδατε τον τελευταίο μήνα να υπάρχει, από αρκετούς, πολύ αρνητική κριτική για την ομάδα. Βέβαια τα καλά νέα για τον Ολυμπιακό δεν αποτελούν είδηση, θεωρούνται δεδομένα. Αντίθετα τα άσχημα νέα για μας πουλάνε, σε αντίθεση με άλλες ομάδες», είπε αρχικά ο κύριος Μαρινάκης στους παίκτες και συνέχισε τονίζοντας, ότι:
«Δεν με αγγίζει το να κτυπούν εμένα προσωπικά. Δεν θα επιτρέψω όμως σε κανέναν να αγγίξει εσάς. Πιστεύω σε εσάς, είστε η καλύτερη ομάδα. Αυτό που χρειάζεται για τον αυριανό αγώνα είναι καρδιά και μυαλό. Δεν πρέπει να έχετε άγχος γιατί δεν καλείστε να αποδείξετε τίποτα.
Εμείς δεν πάμε για φιέστα, φιέστες έχουμε κάνει πολλές. Θέλουμε να κερδίσουμε, να παίξουμε καλή μπάλα, να ευχαριστηθεί ο κόσμος και να κλείσουν τα στόματα όλων αυτών που κάνουν αρνητική κριτική. Ελπίζω να μην με απογοητεύσετε. Να είστε περήφανοι που παίζετε σε αυτή την ομάδα και αυτή την περηφάνια να την δείξετε αύριο.» Ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" βρέθηκε στου Ρέντη πριν την τελευταία προπόνηση ενόψει του κυριακάτικου ματς με την ΑΕΚ και τους επεσήμανε και πάλι πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να τους "αγγίξει" και πως είναι η καλύτερη ομάδα.

Ο ισχυρός άνδρας της Πειραϊκής ΠΑΕ, ήταν ενωτικός, εμψύχωσε τους παίκτες της ομάδας και το μόνο που τους ζήτησε ήταν το τρίποντο. Όχι γιατί έχουν να αποδείξουν κάτι ή για την φιέστα, απλά για την περηφάνια του να παίζουν με την φανέλα του Ολυμπιακού, που πρέπει να την βγάλουν και αύριο στον αγωνιστικό χώρο.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ