17 Μαρτίου 2011

Τζεμπούρ: "Μόνο νίκη με ΑΕΚ " ....

Την Κυριακή (20/3) ο Ράφικ Τζεμπούρ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά κόντρα στην πρώην του ομάδα και ο Αλγερινός στράικερ θέλει μόνο νίκη επί της ΑΕΚ ώστε ο Ολυμπιακός να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον φετινό τίτλο. Αυτό, θα είναι το πρώτο Πρωτάθλημα της καριέρας του και θέλει να το χαρεί μαζί με τον κόσμο των ερυθρολεύκων στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Ο Ράφικ Τζεμπούρ δήλωσε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: "Ακολουθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ και για μένα είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς. Είναι ένα ντέρμπι στο οποίο θέλω να κερδίσουμε όπως και όλοι οι παίκτες στην ομάδα του Ολυμπιακού. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς εκτός από τη νίκη".
Για το αν έχει κάποιο έξτρα κίνητρο ο Αλγερινός λόγω ότι θα παίξει κόντρα στην πρώην του ομάδα, δήλωσε: "Όχι, όχι, δεν υπάρχει κάποιο έξτρα κίνητρο, ούτε κάποιο ειδικό θέμα επειδή θα παίξω κόντρα στην πρώην μου ομάδα. Από πλευράς μου το αντιμετωπίζω σαν ένα ματς όπως τα άλλα. Σίγουρα, είναι ένα παιχνίδι κρίσιμο και θέλουμε να κερδίσουμε ώστε να κατακτήσουμε και μαθηματικά το Πρωτάθλημα, γιορτάζοντας την επιτυχία μας στο γήπεδο μας μαζί με τους φιλάθλους μας. Δεν θέλω να δώσω υπόσχεση πως θα βάλω γκολ, αυτό θα φανεί την ώρα του αγώνα, εφόσον επιλεχθώ να αγωνιστώ στην αναμέτρηση".....
Για τον περασμένο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, σχολίασε: "Η Τούμπα είναι το δεύτερο πιο "καυτό" γήπεδο στην Ελλάδα μετά το "Γ. Καραϊσκάκης". Είναι ωραίο να παίζεις εκεί μπροστά σε τέτοια ατμόσφαιρα. Εξαιρώ, όμως, την κακή συμπεριφορά ορισμένων οπαδών του ΠΑΟΚ. Είμαστε άνθρωποι και πρέπει να μας σέβονται. Δεν γίνεται να κινδυνεύουμε από τα αντικείμενα που πέφτουν συνεχώς. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός".
Για το γεγονός πως κατάφερε να σκοράρει για ακόμη μία φορά απέναντι στον ΠΑΟΚ, τόνισε: "Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο μίσος για τον ΠΑΟΚ επειδή τυγχάνει να σκοράρω συχνά κόντρα σε εκείνους. Απλά, συμβαίνει. Σίγουρα, βέβαια, κάθε παίκτης, θέλει να σκοράρει σε τέτοια παιχνίδια καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν ένα επιπλέον κίνητρο".
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ