20 Μαρτίου 2011

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ...«ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ» ...

Πανευτυχής και δικαιωμένος αποχώρησε από το Καραϊσκάκη ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πήγε αμέσως μετά το παιχνίδι στα αποδυτήρια και συνεχάρη παίκτες και προπονητή για το θρίαμβο.
  Ο κ. Μαρινάκης πήρε αυτό που ζήτησε από την ομάδα. Μια μεγάλη απόδοση και μια εμφατική νίκη για την κατάκτηση του τίτλου. Ο ερυθρόλευκος ηγέτης τόνισε ότι «είμαστε όλοι περήφανοι», ενώ ευχαρίστησε την ομάδα για την προσπάθειά της.
«Χθες σας είχα πει να είστε περήφανοι που φοράτε τη φανέλα του Ολυμπιακού και σήμερα το αποδείξατε αυτό. Αποδείξατε αυτό που όλοι λένε όλη τη χρονιά.Οτι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Κλείσατε στόματα» είπε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού στους παίκτες της ομάδας λίγο μετά το τέλος του αγώνα.
  Ήταν μια μεγάλη διακίωση για τον άνθρωπο που έβαλε ένα τσουβάλι χρήματα και θα συνεχίσει να βάζει για να πάει ο Θρύλος ακόμη πιο ψηλά. Ήταν μια δικαίωση για τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό μετά από τις αηδίες των τελευταίων εβδομάδων και την αμφισβήτηση του Θρύλου....
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Σ΄ΟΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ