6 Μαρτίου 2011

Νίκη για να... τελειώνει....!

Την νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην υπόθεση τίτλος θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Εργοτέλη στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης» (15:00)θα κυνηγήσουν την 15η νίκη τους σε ισάριθμα εντός έδρας ματς.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε καθόλη την εβδομάδα, τόνιζε στους ποδοσφαιριστές του την προσοχή που πρέπει να δείξουν στην κυριακάτικη αναμέτρηση, καθώς το συγκρότημα του Νίκου Καραγεωργίου είναι αρκετά επικίνδυνο ενώ σε περίπτωση νέου στραβοπατήματος θα ξεκινήσει δικαιολογημένα η γκρίνια από τους φίλους της ομάδας.
Ο Βάσκος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ριέρα και Τοροσίδη (τιμωρημένοι) ενώ πιθανότατα θα ξεκουράσει και τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Έτσι, ο τεχνικός των Πειραιωτών αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1 και τους Πάρντο κάτω από τα δοκάρια, Χολέμπας – Μανιάτης – Μέλμπεργκ – Αβρ. Παπαδόπουλου τετράδα στην άμυνα, Ντουντού – Μοντεστό στα χαφ, Ζαϊρί στα αριστερά της επίθεσης, Μιραλάς στα δεξιά και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Πάντελιτς θα κινείται ο Φουστέρ.

Πάει για 15 στα 15
Τέσσερις νίκες απομένουν στον Ολυμπιακό για να φτάσει στο «απόλυτο» ρεκόρ εντός έδρας. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έντεκα σερί «τρίποντα» στο Καραϊσκάκη, κόντρα σε Κέρκυρα (2-0), Αστέρα Τρίπολης (3-0), Ολυμπιακό Βόλου (3-1), Άρη (1-0), Πανιώνιο (5-0), ΠΑΟΚ (3-0), Ατρόμητο (2-1), Ηρακλή (2-0), Πανσερραϊκό (4-2), Skoda Ξάνθης (1-0) και Παναθηναϊκό (2-1). Πλέον απομένουν οι Εργοτέλης (6 Μαρτίου), ΑΕΚ (20 Μαρτίου), Καβάλα (3 Απριλίου) και Λάρισα (17 Απριλίου) για να καταρριφθεί άλλο ένα ρεκόρ από τον φετινό Ολυμπιακό.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ