12 Φεβρουαρίου 2011

VALVERDE....Νίκη με ΠΑΟ και τίτλος.....

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε σύνθημα για νίκη και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, χαρακτήρισε σημαντικό το «διπλό» στον Άρη «γιατί εδώ χάναμε τα τελευταία χρόνια» και έπλεξε το εγκώμιο του Φουστέρ, που έχει πετύχει «τέσσερα γκολ πολύ σημαντικά για εμάς».....
Το πιο σημαντικό παιχνίδι για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα είναι το επόμενο. Σίγουρα σημαντικό ότι κερδίσαμε εδώ γιατί χάναμε τα τελευταία χρόνια. Είναι ένα σημαντικό βήμα, αυτό το παιχνίδι πέρασε και τώρα το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.....
Ψυχολογικά τι λέει για εσάς και τους παίκτες σας το γεγονός ότι κέρδισε αυτό το παιχνίδι; Και το λέμε με την έννοια ότι δεν είχε κερδίσει εκτός έδρας την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.



Όταν κερδίζεις τρεις βαθμούς, σίγουρα είσαι πιο ικανοποιημένος. Εμείς προσπαθούμε να ακολουθούμε την ίδια γραμμή στα παιχνίδια μας. Με τον Παναθηναϊκό χάσαμε, αν και κάναμε το παιχνίδι μας. Σήμερα είμαστε ευχαριστημένοι και με τη νίκη, αλλά και με το παιχνίδι που κάναμε. Σίγουρα έχουμε χάσει πολύ σημαντικά ματς όπως με ΑΕΚ και ΠΑΟ, όμως αυτό που μας ευχαριστεί είναι ότι σήμερα η ομάδα μας έδειξε ότι αξίζει να κερδίζει.



Η αλλαγή του Μιραλάς ήταν λόγω τραυματισμού. Υπάρχει εκτίμηση αν θα τον έχετε με τον Παναθηναϊκό;



Δεν γνωρίζουμε ακόμα. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι υπερβολικά σοβαρό.



Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ο Άρης κατάφερε να προηγηθεί. Φοβηθήκατε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα τα κατάφερνε απόψε;



Όχι, δεν φοβηθήκαμε αυτή τη στιγμή γιατί ξέραμε ότι είχαμε αρκετό χρόνο στη διάθεσή μας. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα συνεχιζόταν έτσι, ότι θα είχαμε πολλές δυσκολίες και είναι γεγονός ότι είναι το πρώτο παιχνίδι που δεχτήκαμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο στο πρωτάθλημα! Ξέρουμε ότι το παιχνίδι θα συνεχιζόταν έτσι, παρότι είχαμε περιθώριο να βάλουμε γκολ, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον τρόπο που παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος όχι τόσο, γιατί υπήρχαν υπερβολικά πολλές διακοπές και διαμαρτυρίες και είχαμε χάσει το ρυθμό μας. Στο δεύτερο μέρος ο Άρης δεν μας έκανε πολλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά και εμείς που κάναμε φάσεις, κάτι μας έλειπε και δεν μπορούσαμε να τις ολοκληρώσουμε. Στο τέλος του παιχνιδιού ήτνα δύσκολη η κατάσταση.



Θεωρείτε ότι ο Ιμπαγάσα θα μπορούσε να αποβληθεί από το παιχνίδι;



Σοβαρολογείτε; Για τη φάση με τον Νέτο μιλάτε;



Στο 41' , στο 49' και μία φάση στο τέλος εννοώ.



Το βλέπουμε με τελείως διαφορετικό τρόπο εμείς. Εμείς που είμαστε Ολυμπιακοί έχουμε δει και κάποια πέναλτι. Εξαρτάται από το χρώμα της φανέλας που φοράς. Αν είσαι Άρης βλέπεις την αποβολή, αν είσαι Ολυμπιακός βλέπεις πέναλτι.



Άρα έχουν γίνει δύο σημαντικά λάθη στο παιχνίδι. Τα είδατε φανταζόμαστε.



Αυτό που λέω πάντα ότι η θέση που βρίσκομαι, δεν έχω την καλύτερη οπτική. Δεν έχω άποψη γιατί δεν έχω δει τις επαναλήψεις. Καθώς φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού, οποιαδήποτε φάση την βλέπω υπέρ της ομάδας μου. Αν υπάρχει κάποια επικίνδυνη φάση στην περιοχή του Άρη, σίγουρα θα πούμε ότι ήταν υπέρ μας. Αν δεν το δούμε όμως στην τηλεόραση δεν θα έχουμε άποψη. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το παιχνίδι και τίποτε άλλο. Όχι τόσο οι διαμάχες.



Μήπως έχει ένα μεγαλύτερο κομμάτι της επιτυχίας ο Φουστέρ, γατί στα τελευταία παιχνίδια σκοράρει συνεχώς;



Η αλήθεια είναι ότι έχει κάνει πολλά επιτυχημένα παιχνίδια, τέσσερα γκολ πολύ σημαντικά για εμάς. Όμως; Καταφέρνει να βάλει ένα γκολ, γιατί ο Αβραάμ κάνει πολύ καλά τη δουλειά του πίσω, όπως οι Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα και τα υπόλοιπα παιδιά. Ο Φουστέρ το καταφέρνει αυτό στο τέλος.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ