5 Δεκεμβρίου 2010

Ξόρκισε την… κατάρα των πέναλτι....

Με τον Ολυμπιακό να σκοράρει για πρώτη φορά φέτος από το σημείο του πέναλτι, μετά από τρεις χαμένες προσπάθειες, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 1-0 της Καβάλας στην μακεδονική πόλη στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Superleague και επέστρεψαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.



O Ολυμπιακός μπήκε πολύ νωθρά στο παιχνίδι, με την Καβάλα να έχει τον απόλυτο έλεγχο του κέντρου, την στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» έδειχναν να μην μπορούν να βρουν σε κανένα σημείο τα πατήματα τους. Παρόλα αυτά, η Καβάλα δεν μπορούσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική για την εστία του Πάρντο, με τους Βουτσίτσεβιτς και Δρόσο να απειλούν από μακριά. Ο Βαλβέρδε βλέποντας πως η ομάδα του δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά, πέρασε τον Φετφατζίδη στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και στα δεξιά τον Ρόμενταλ, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να γίνουν πιο ορθολογικοί και τότε ήρθε το γκολ.




Στο 38ο λεπτό, ο Φετφατζίδης έκανε την κούρσα από τ' αριστερά, μπήκε στην περιοχή της Καβάλας, ο Πετκάκης τον ανέτρεψε καθαρά και ο Καλόπουλος, χωρίς να διστάσει έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση του πέναλτι, ανέλαβε ο Φουστέρ, ο οποίος δεν έκανε λάθος, νίκησε τον Γκαλίνοβιτς και έγραψε το 1-0. Μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο εύστοχο χτύπημα του Ολυμπιακού από τα 11 βήματα την φετινή σεζόν, μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.



Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να χάνει μία καλή ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα του με τον Μιραλάς, αλλά ο Γκαλίνοβιτς ήταν σταθερός. Στην συνέχεια όμως, οι ερυθρόλευκοι φάνηκαν να μένουν από δυνάμεις και όρεξη, με συνέπεια η Καβάλα να πάρει τα ηνία, με τους φιλοξενούμενους να μένουν σε παθητικό ρόλο και να προσπαθούν να απειλήσουν στις αντεπιθέσεις. Ο Ολυμπιακός δεν έπειθε, ο Μιραλάς σε δύο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να νικήσει τον εξαιρετικό σήμερα Γκαλίνοβιτς και έτσι ο αγώνας ήταν σε τεντωμένο σχοινί.



Η Καλύτερη ευκαιρία για την Καβάλα χάθηκε στο 90ο λεπτό, όταν ο ο Πετκάκης έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο Ουρτάδο με προβολή έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης τίποτα δεν άλλαξε και έτσι ο Ολυμπιακός πήρε μία πολύ σημαντική νίκη, αν και δεν έπεισε και πάλι με την εμφάνιση του, προβληματίζοντας τους φίλους του
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ