13 Δεκεμβρίου 2010

«Ποιος Νίνης και Μαρίνος; Ανθρωπάκια ρε!»......

Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει την άθλια εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη, ενώ τονίζει πόσο καλό έκανε στον Ολυμπιακό η... αλλαγή του Ντένις Ρόμενταλ!

• Για Παναθηναϊκό τι ψάχνετε να βρείτε. «Το… καλύτερο ρόστερ όλων των εποχών»! Έτσι δεν έλεγαν; Όταν οι άλλοι νόμιζαν ότι το πρόβλημα είναι ο Νιόπλιας, εγώ έκανα κριτική στον Νιόπλια, όμως έλεγα να μην περιμένουν θαύματα από άλλο προπονητή, το υλικό του Παναθηναϊκού είναι προβληματικό!....
Αυτοί οι παίκτες δεν μπορούνε. Η άμυνα είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να κάνει το λάθος, αν είχε έναν γκολτζή επιθετικό ο Αστέρας Τρίπολης, θα έπαιρνε και τη νίκη. Τον Αράς τον ήξερα απ’ τα Γιάννενα που τον είχε ο Αναστόπουλος, έχει μια τέχνη και μια ντρίμπλα, αλλά είναι μισοπνευμονάκος, δεν έχει και δύναμη, είναι δύσκολος στο γκολ. Στήθηκε πολύ καλά πάντως ο Αστέρας, τα δύο σέντερ μπακ ήταν τρομεροί, σκληρά παιδιά, ο δε Φυτανίδης καθάρισε σαν αβγό τον Χριστοδουλόπουλο. Όλη η ομάδα ήταν πολύ καλά στημένη, και με 3 χαφ που μου άρεσε αυτό, μπλόκαρε τον Παναθηναϊκό.



• Η κατάντια για τον Παναθηναϊκό θα συνεχιστεί, θα κάνει κι άλλες γκέλες. Δεν μπορεί ο Σίλβα, δεν μπορεί ο Σιμάο, ο Νίνης πώς έχει γίνει έτσι, είναι σε τραγική κατάσταση, ο δε Μαρίνος έξω δεξιά, ρε παιδιά; Το έχω ρωτήσει επανειλημμένως, πού πας με έξω δεξιά τον Μαρίνο; Δεν είναι παίκτες αυτοί για Παναθηναϊκό, είναι ανθρωπάκια. Ανθρωπάκια!



• Έχουν μεγαλώσει οι παίκτες που ξέρουν μπάλα, ο Καραγκούνης, ο Κατσουράνης, ο Ζιλμπέρτο, τι μένει, ένας Λέτο ο οποίος όμως όλο «κλο-κλο» αλλά αβγό τίποτα, μακριά από το γκολ. Όλοι είναι μακριά από το γκολ, εκτός του Σισέ. Όλοι στον Παναθηναϊκό έχουν το σύστημα «πάρε τον Σισέ». Όλοι λένε από μέσα τους «πάρε τον Σισέ». Και συνεχώς ψάχνουν να δώσουν τη μπάλα στον Σισέ. Από πότε τα λέω; Από την αρχή της σεζόν! Τον έπαιξαν πολύ ωραία τον Σισέ τα σέντερ μπακ της Τρίπολης, έβγαιναν πρώτοι στην μπάλα.



• Ο Ολυμπιακός ήταν τυχερός, για καλή του τύχη βγήκε με αναγκαστική αλλαγή ο Ρόμενταλ! Το έχω ρωτήσει μια φορά στο παρελθόν, το ρωτάω άλλη μία τώρα, άντε γ… τι θα γίνει με εσένα, θα παίξεις μπάλα ή θα είσαι σαν Τιτίκα; Εκεί το χειρίστηκε πολύ καλά ο Βαλβέρδε και μου άρεσε αυτό που έκανε. Όλοι περίμεναν ότι θα έβαζε τον Φετφατζίδη. Αυτός όμως έβαλε τον Πάντελιτς και τους τοποθέτησε σωστά. Έφερε τον Φουστέρ όχι ακριβώς έξω δεξιά, αλλά σε ένα χώρο μεταξύ δεξιού χαφ και έξω δεξιά. Το πλάτος θα το έδινε ο Τοροσίδης με ανεβάσματα.



• Ο Φουστέρ έκανε το καλύτερο παιχνίδι του. Ήταν πολύ αγωνιστής, έχανε την μπάλα και μαχόταν να την ξαναπάρει, πάταγε και περιοχή, έπαιζε με μπανταρισμένη μούρη, έβαλε και το πέναλτι πάλι. Και τα δύο πέναλτι που έχει χτυπήσει μέχρι τώρα ο Φουστέρ είναι άριστα. Στο αριστερό χέρι του τερματοφύλακα τα έχει στείλει και τα δύο. Όμως την επόμενη φορά να προσέξει, διότι θα τον έχουν σταμπάρει οι τερματοφύλακες και θα τον περιμένουν πάλι να τη στείλει από εκεί.



• Ο Ολυμπιακός δεν έπιασε το μεγάλο παιχνίδι, να εξηγούμαστε. Ο Ιμπαγάσα έτρεξε πολύ, ο Χολέμπας ήταν σκύλος, εργάτης, παίκτης του προπονητή. Και ήταν πολύ καλός πάλι ο Μοντέστο. Το είχα επισημάνει και στο ματς της Καβάλας, ο Μοντέστο ήταν καταπληκτικός στην Καβάλα, ήταν πολύ καλός και χθες με τον Ατρόμητο.



• Για τον Νέμεθ με ρωτάει ο Σινάνογλου. Δεν υπήρχε στο γήπεδο! Ανύπαρκτος. Εκεί έχω την ένσταση για χθες. Ενώ τα είχε κάνει μια χαρά ο Βαλβέρδε, ξαφνικά βγάζει τον Μιραλάς και βάζει τον Νέμεθ. Έκατσε ο Ολυμπιακός, έχασε όλη την ταχύτητά του μπροστά, ανέβηκε ψηλά ο Ατρόμητος και άρχισε να πιέζει. Ένας Ατρόμητος που ήταν στο α’ ημίχρονο η χειρότερη ομάδα που πέρασε από το Καραϊσκάκη! Έπαιρνε την μπάλα και άρχιζε το τσούκου-τσούκου, μια πασούλα, δυο πασούλες, τρεις πασούλες, χραπ τον καπάκωνε ο Ολυμπιακός.



• Με την αλλαγή του Μιραλάς έφαγε και την κόκκινη ο Ντουντού, ανέβηκε ψηλά ο Ατρόμητος και ποιος από τον Ολυμπιακό να έκανε μπροστά τις αντεπιθέσεις; Ο Ντουντού ήταν πάλι πεσμένος, έχει τα ψιλοχάλια του τον τελευταίο καιρό. Τον Μιραλάς δεν τον βγάζεις αλλαγή, μου έχει πάρει την καρδιά αυτός ο παίκτης. Τον είδες πώς έφευγε πάλι και πώς πλασάρει; Άλογο, παίρνει την μπάλα και ξεχύνεται σε προσωπική ενέργεια, λέει «Αλέφαντε, Σινάνογλου και Αναστόπουλε, θα σας περάσω και τους τρεις, άντε γ…είτε»! Και έπαιξε ωραία με τον Πάντελιτς σε κάποιες στιγμές, άλλαξαν επιτέλους πάσες μεταξύ τους, όταν έβγαινε μπροστά ο Ολυμπιακός έπαιζε ουσιαστικά ένα 4-4-2.



• Και ήταν καλός ο Ζαϊρί. Για τόσο ψυγείο που έχει φάει, ήταν μια χαρά. Φαίνεται και καλό παιδί, βάζει το κεφάλι κάτω, δεν μιλάει, όποτε τον θυμηθεί ο προπονητής μπαίνει και παίζει. Δεν είναι για ψυγείο ο Ζαϊρί, είναι καλός παίκτης. Με τα τρωτά του βέβαια, αλλά έχει αδικηθεί.



• Απ’ τον Ατρόμητο ένας παίκτης άξιζε. Τάτος. Τον έχω ξαναδεί, μπορεί να φτάσει ψηλά αυτό το παιδί αν προσεχθεί. Αλέφαντος μιλάει.



• Ο Μήτρογλου είναι κρίμα να χαθεί, ένα διάστημα πέρσι κράταγε μόνος του τον Ολυμπιακό με τα γκολ του. Δεν θα κοντράρω όμως γι’ αυτό τον Βαλβέρδε. Ξέρετε ότι δεν κολλάω να τα χώσω στον προπονητή, αλλά το κάνω όταν κρίνω εγώ. Για την περίπτωση του Μήτρογλου δεν θα το κάνω. Του τα είχα πει πολλές φορές στο παρελθόν του παίκτη, «είσαι γεννημένος γκολτζής, έχεις πολύ ωραία απαλλαγή, αλλά μη χαραμίζεις το ταλέντο σου, δούλεψε, μην είσαι τεμπέλης!

Μη στήνεσαι σαν περίπτερο μέσα στην περιοχή! Μάθε να κάνεις κινήσεις και κούρσες δεξιά κι αριστερά να ζητάς την μπάλα, μην την περιμένεις στα πόδια σου». Προτιμώ να βρει ο Ολυμπιακός έναν ακόμα γρήγορο κυνηγό με τα χαρακτηριστικά του Μιραλάς, να συνδυάζονται αυτοί οι δύο μεταξύ τους να γίνεται πάταγος
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ