6 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ...ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ....ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ....

Από ό,τι φαίνεται ο Ολυμπιακός κρατά προς το παρόν την παράδοση που θέλει να μη χάνει όταν έχει τον κόσμο δίπλα του στο φετινό πρωτάθλημα. Το είχαμε αναφέρει και πριν τον αγώνα και οι παίκτες του Βαλβέρδε έσπευσαν να μας δικαιώσουν.......



Τόσο στο Καραϊσκάκη, όσο και εκτός έδρας οι «ερυθρόλευκοι» παίρνουν μια ιδιαίτερη δύναμη και φτάνουν στη νίκη είτε με θέαμα είτε «επαγγελματικά» όπως χθες. Στην Καβάλα μπορεί ο Ολυμπιακός να μην έθελξε, αλλά έβγαλε ένα περισσότερο τσαμπουκά σε σχέση με το ΟΑΚΑ και αυτό ίσως οφείλεται στους οπαδούς του.









Επίσης μεταξύ σοβαρού και αστείου η παρουσία του κόσμου άγχωσε με καλό τρόπο τον Φουστέρ να εκτελέσει επιτέλους ένα σωστό πέναλτι.







Τέλος, πέρα από τη δύναμη που μεταδίδουν στους παίκτες, οι φίλοι του Ολυμπιακού που πήγαν στην Καβάλα, πρέπει να πάρουν τα εύσημα για άλλη μια φορά διότι δε δημιούργησαν το παραμικρό, σε αντίθεση με πέρυσι στο ίδιο γήπεδο. Φαίνεται ότι είναι αποφασισμένοι να τηρήσουν κατά γράμμα την εντολή του Μαρινάκη, «ποτέ ξανά άδειο Καραϊσκάκη».
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ