22 Δεκεμβρίου 2010

Βαλβέρδε: «Εμειs οι ολυμπιακoι θα κανουμε καλεs γιορτές…»

Ευχαριστημένος ήταν μετά το τέλος του ματς με τον Αστέρα και την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «8» του Κυπέλλου, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος δεν ξέχασε αν τονίσει παράλληλα ότι το σημαντικό δεν είναι οι ευκαιρίες και τα γκολ, αλλά το στυλ που έχει η ομάδα του και το κατά πόσο ικανοποιεί τον κόσμο.

"Το γκολ είναι θέμα στιγμής. Το σημαντικό είναι να δημιουργείς ευκαιρίες και να έχεις ψυχραιμία όπως ο Ζαϊρί και ο Ιμπαγάσα στην συγκεκριμένη φάση. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Από το πρώτο ημίχρονο κάναμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει γκολ και να παίρναμε την πρόκριση πιο εύκολα. Ευτυχώς στο τέλος καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας...
Για το αν ήταν η καλύτερη εμφάνιση του Ολυμπιακού εκτός έδρας: "Ήταν καλό παιχνίδι, όπως και το πρώτο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό αλλά και με την Ξάνθη. Το βλέπω πιο πολύ σφαιρικά. Εμείς προσπαθούμε να είμαστε δυνατοί και εκτός έδρας, να κάνουμε ευκαιρίες και να πετυχαίνουμε γκολ. Σημαντικό είναι πως δεν δεχόμαστε εύκολα κάποιο γκολ. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε την πρωτοβουλία. Άλλες φορές το πετυχαίνουμε και άλλες όχι."



Για το επίπεδο που μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός: "Πάντα μου κάνετε την ερώτηση για το επίπεδο. Από την αρχή του χρόνου έχουμε κάνει καλά παιχνίδια, αλλά και άσχημα το σημαντικό είναι πως η ομάδα έχει στυλ και δυναμική που προσπαθεί πάντα να την κάνει πράξη.



Όσοι παρακολουθούν ξέρουν σε τι στυλ θέλουμε να παίξουμε και είναι ωραίο ο κόσμος να αναγνωρίζει αυτά που θες να κάνεις. Άλλες φορές παίζεις καλύτερα, άλλες χειρότερα και άλλες έχεις λιγότερη επιτυχία, όμως το σημαντικό είναι να φαίνεται το στυλ που θες να παίξεις".



Για την κατάσταση των αντιπάλων: "Έχουμε και τα δύο μάτια μας καλά ανοιχτά. Δεν ξέρουμε για τους αντιπάλους μας, εμείς θέλουμε να βλέπουμε καλά και ελπίζουμε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να είναι ευχαριστημένοι. Είναι μακρύς ο δρόμος για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και δεν είναι εύκολο να έρχεσαι εδώ και να κερδίζεις. Όταν μιλάμε μετά το τέλος του αγώνα, όλα φαίνονται απλά, όμως δεν ήταν εύκολο σήμερα. Σε κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, ούτε όταν θα έρθουμε εδώ για το πρωτάθλημα".



Για τον Αστέρα Τρίπολης: "Καθώς προχωράει η χρονιά η ομάδα βελτιώνεται. Είναι μια ομάδα συμπαγής, δεμένη και δύσκολα δέχεται γκολ. Βέβαια δεν βάζει και εύκολα γκολ γι' αυτό τα περισσότερα παιχνίδια είναι 1-0, 0-0 κτλ. Σίγουρα δεν είναι τυχαίο που σκοράραμε στο τέλος γιατί είναι μια δυνατή ομάδα".



Για το σημερινό ματς: "Είχαμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας, ξέραμε πως θα δυσκολευτούμε αν και στο Καραϊσκάκη πάλι είχαμε κάνει πολλές ευκαιρίες. Ξέραμε πως θα είναι πιο δύσκολο".



Για τις γιορτές που έρχονται: "Για εμάς θα είναι καλές οι γιορτές, για τον Αστέρα όχι τόσο. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά για όλους. Να περάσουμε καλά στις γιορτές να είναι όμορφη η νέα χρονιά και όχι μόνο ποδοσφαιρικά".
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ