11 Δεκεμβρίου 2010

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΕ ....ΑΤΡΟΜΗΤΟ...

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας  ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Κυριακή 12, 12, 17:15) αγώνα με τον Ατρόμητο, ο οποίος θα γίνει στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League, με την προπόνηση που έγινε στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη......

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ένιωσε μια ενόχληση ο Ιμπαγάσα στην έκφυση του δεξιού δικεφάλου μηριαίου και κρίθηκε σκόπιμο να μην συνεχίσει την προπόνηση, προκειμένου να προφυλαχθεί και να διαπιστωθεί ακολούθως εάν πρόκειται για κάτι πιο σοβαρό ή όχι. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι δεν πρόκεται για κάτι σοβαρό, όμως η κατάσταση του ποδοσφαιριστή θα επανεκτιμηθεί και αύριο.




Ο Ριέρα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί με ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.



Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμεπριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:



Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ποτουρίδης, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Γ. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ζαϊρί, Πάντελιτς, Μιραλάς, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Νέμεθ.



Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Μέγερι, Γκαλίτσιος, Ν. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Μήτρογλου, Α. Παπαδόπουλος θα προπονηθούν αύριο στις 10:30, ενώ ο Ριέρα θα συνεχίσει την ίδια ώρα το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ