6 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΜΕΓΑΣ .....ΙΜΠΑΓΑΣΑ....

O «στρατάρχης» που έχει μέσα στο γήπεδο ο Ολυμπιακός και λέγεται Αριέλ Ιμπαγάσα τον οδήγησε χθες σε μια μεγάλη νίκη, η οποία κλείνει έτσι έναν κύκλο εξαιρετικά δύσκολων αγώνων, με τον Θρύλο να είναι ισόβαθμος με τον «αιώνιο» αντίπαλό του στην κορυφή......



Ο έμπειρος μέσος ήταν αυτός που αμυνόταν, που έκοβε, που έφτιαχνε παιχνίδι με κάθετες μπαλιές και ήταν ό,τι καλύτερο για τους «ερυθρόλευκους». Οταν βρίσκεται σε τόσο παραγωγικές βραδιές ο Ιμπαγάσα, τότε είναι εξαιρετικά δύσκολο ο Θρύλος να μην πάρει τη νίκη.






Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος από την αντίπαλό του και κέρδισε δίκαια με τη μοναδική ατομική ενέργεια που μπόρεσε να βγάλει στο παιχνίδι ο Φετφατζίδης. Χαμένος ήταν και ο Ντουντού μέσα στο ματς, διότι βρέθηκε για μία ακόμα φορά σε κακή βραδιά.







Παρ' όλα αυτά πιστεύω πως ο Ολυμπιακός στάθηκε καλά σε μια εξαιρετικά δύσκολη έδρα, είχε πολλές στιγμές που θα μπορούσε να είχε σημειώσει και ένα ακόμα τέρμα για να «δέσει» το παιχνίδι, αλλά έστω και το 1-0 του δίνει το ζητούμενο, που ήταν οι τρεις πόντοι. Μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός είχε και σε αυτή την αναμέτρηση πάρα πολλές απώλειες και δεν ήταν μόνο η Καβάλα που στερήθηκε παίκτες.







Άλλο ένα θετικό είναι ασφαλώς ότι έπειτα από τρεις ανεπιτυχείς απόπειρες σκόραρε επιτέλους ο Θρύλος από την άσπρη βούλα. Το γεγονός ότι έφυγε αυτό το άγχος σίγουρα θα ελαφρύνει λίγο τους παίκτες στις εκτελέσεις πέναλτι.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ