11 Δεκεμβρίου 2010

ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ....ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ....

Έναν Ολυμπιακό σαν και αυτόν που είδαμε με τον Αστέρα Τρίπολης θέλει να δει την Κυριακή το απόγευμα στο Καραϊσκάκη ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός έχει ανεβάσει... στροφές στις δύο τελευταίες προπονήσεις με απώτερο στόχο να βγάλουν οι παίκτες του στο ματς με τον Ατρόμητο το πάθος, τη δύναμη και τον χαρακτήρα που είχαν επιδείξει σε κάποια μεγάλα διαστήματα αγώνων μέχρι και πριν από ένα μήνα.



Ο Ολυμπιακός σε αυτό το φαινομενικά εύκολο εντός έδρας ματς θα έχει για μια ακόμα φορά τον κόσμο του για 12ο παίκτη και θα κυνηγήσει όχι απλά μια νίκη αλλά μια ευρεία νίκη η οποία θα συνοδευτεί και από μια μεγαλειώδη εμφάνιση. Η ήττα στο ντέρμπι από την ΑΕΚ ακόμα δεν έχει ξεπεραστεί στον Πειραιά και έχει αφήσει... πληγές οι οποίες θα επουλωθούν μονάχα με τρεις νίκες στα τρία ματς με Ατρόμητο και Λάρισα για το πρωτάθλημα και Αστέρα Τρίπολης για το κύπελλο.



Πλάνα ενδεκάδας



Ούτε σήμερα έδειξε κάτι στην προπόνηση ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Το πιθανότερο σχήμα πάντως είναι ο Πάρντο στα γκολπόστ, ο Τοροσίδης δεξιά, ο Χολέμπας αριστερά με τον Ραούλ Μπράβο να συγκεντρώνει πιθανότητες για λεπτά συμμετοχής, στο κέντρο της άμυνας οι Μέλμπεργκ - Μοντέστο με δεδομένη την απουσία Α. Παπαδόπουλου λόγω τιμωρίας. Στη μεσαία γραμμή οι Ντουντού και Ιμπαγάσα μοιάζουν πιο πιθανοί με τον Ουρτάδο να μένει εκτός αρχικού σχήματος. Δεξιά ο Ρόμενταλ, αριστερά ο Φετφατζίδης, κορυφή ο Μιραλάς και πίσω του ο Φουστέρ. Η τετράδα πάντως της επίθεσης σηκώνει αρκετές... παραλλαγές.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ