21 Νοεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 3-0.....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ...

Με τα δύο γκολ σε βάρος του ΠΑΟΚ ο Κέβιν Μιραλάς έφτασε τα 7 στο πρωτάθλημα και οδηγεί εκ του ασφαλούς τον Ολυμπιακό στην κούρσα του τίτλου. Το κερασάκι στην τούρτα (3-0) έβαλε ο Ρόμενταλ



Δείτε το live της αναμέτρησης:




90+4΄ Τέλος αγώνα.



90+2΄ Ο Φουστέρ δοκιμάζει το σουτ, η μπάλα καταλήγει άουτ.



88' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Τη θέση του Χολέμπας πήρε ο Γκαλίτσιος.



88΄ Ο Μαλεζάς τραυματίστηκε σοβαρά και εγκατέλειψε με φορείο τον αγωνιστικό χώρο.



87΄ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό. Ο Ντουντού πασάρει στον Ρόμενταλ και αυτός κάνει το 3-0 για τους Πειραιώτες.



85' Καλό σουτ του Φουστέρ, η μπάλα κοντράρει και ο Κρέσιτς δύσκολα βγάζει την μπάλα κόρνερ



81' Κίτρινη κάρτα στον Αβραάμ



78' Ο Μιραλάς κέρδισε την μπάλα και μπήκε στην περιοχή, για να πασάρει στον Φουστέρ. Ο Κρέσιtς ήταν εκτός τόπου και χρόνου και ο Φουστέρ πλάσαρε. Ο Μαλεζάς πάνω στη γραμμή, πάντως, κατάφερε να διώξει την μπάλα.



77΄ Ο Μουσλίμοβιτς παίρνει την θέση του Σαλπιγγίδη.



75΄Κίτρινη κάρτα στον Χολέμπας.



72' ΓΚΟΟΟΛ!!! 2-0 για τον Ολυμπιακό με τον Κέβιν Μιραλάς να χτυπά και πάλι. ο Ουρτάδο έκανε το γέμισμα από αριστερά στην περιοχή, ο Ρόμενταλ από ελεγχόμενη θέση και ο επερχόμενος Μιραλάς, νίκησε για 2η φορά τον Κρέσιτς.



68' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, ο Μπουσάιντι στη θέση του Ζουέλα



65' Αλλάγη για τον Ολυμπιακό, ο Ντένις Ρόμενταλ πήρε τη θέση του Φετφατζίδη.



60' Κίτρινη Κάρτα για τον Μοντέστο



58' Αποβολή για τον ΠΑΟΚ και τον Βλάνταν Ίβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για ένα πολύ δυνατό μαρκάρισμα στον Μοϊσες Ουρτάδο. Με δέκα παίκτες αγωνίζεται πλέον ο ΠΑΟΚ



53' Ένταση ανάμεσα στους Ντουντού και Πάμπλο Γκαρσία και οι δύο παίκτες παρατηρήθηκαν με κίτρινη κάρτα



49' Σουτ του Βλάνταν Ίβιτς από δύσκολη γωνία, αριστερά, η μπάλα μακριά, παράλληλα από την εστία του Πάρντο.



48΄Καθαρό μαρκάρισμα του Αβραάμ στην περιοχή πάνω στον Σαλπιγγίδη που έβγαινε τετ α τετ με τον Πάρντο, διαμαρτυρίες για πέναλτι ωστόσο το κόψιμο ήταν καθαρό.



46' Έναρξη Β' ημιχρόνου



46' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό, ο Ποτουρίδης πήρε τη θέση του Γιάννη Παπαδόπουλου



45+2' Λήξη πρώτου ημιχρόνου



41' Κίτρινη κάρτα στον Βλάνταν Ίβιτς



40' Δυνατό σουτ του Πάμπλο Γκαρσία από μακριά, ο Πάρντο απομάκρυνε με υπερένταση



39' Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, δυνατό σουτ του Βλάνταν Ίβιτς, η μπάλα πέρασε έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πάρντο.



37' ΓΚΟΟΟΛ!!! Ο Ολυμπιακός ανοίγει το σκορ στο ντέρμπι. Ο Ριέρα κλέβει τη μπάλα, γίνεται κάτοχος ο Γιάννης Παπαδόπουλος, πασάρει κάθετα στον Μιραλάς και ο Βέλγος με όμορφο πλασέ, νίκησε τον Κρέσιτς και έκανε το 1-0.



30' Μεγάλη μπαλιά για τον Μιραλάς, ο Βελγός πλάσαρε με σκοπό να κρεμάσει τον Κρέσιτς, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε δεν είχε την απαραίτητη δύναμη. Ακόμα μια καλή στιγμή στο παιχνίδι.



24' Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, μετά από εκτέλεση φάουλ του Φουστέρ από αριστερά, ο Ριέρα δεν μπορεί να πάρει την κεφαλιά, η μπάλα χάνεται από τα χέρια του Κρέσιτς, ο Χολέμπας σουτάρει και η μπάλα παίρνει μια παράξενη τροχειά και περνά παράλληλα με τη γραμμή της εστίας. Στη συνέχεια της φάσης ο Ζουέλα πετάει κάτω τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και για λίγα λεπτά υπήρξε ένταση.



17' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, σέντρα του Βιερΐνια από αριστερά, ο Φωτάκης με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, εξαιρετική απόκρουση του Πάρντο σε κόρνερ.



15’ Γρήγορος ρυθμός στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό να έχει τον έλεγχο. Προς το παρών το… πείραμα με το δίδυμο Ουρτάδο – Αβραάμ δείχνει να αποδίδει.



9' Σέντρα του Ριέρα από αριστερά, η κεφαλιά του Μιραλάς ψηλά, πάνω απο την εστία του Κρέσιτς.



6' Πολύ καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό, ο Μιραλάς απέφυγε 2 παίκτες του ΠΑΟΚ από τα δεξιά, πάσαρε στον επερχόμενο Μοντέστο, σέντρα του Γάλλου στην καρδιά της περιοχής, όμως ο Ριέρα δεν κατάφερε να σουτάρει σωστά.



1' Έναρξη της αναμέτρησης





Οι συνθέσεις των ομάδων:



Ολυμιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε):Πάρντο, Μοντέστο, Ουρτάδο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Γ. Παπαδόπουλος (46 Ποτουρίδης), Ντουντού, Φετφατζίδης (65' Ρόμενταλ), Ριέρα, Φουστέρ, Μιραλάς



ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Ζουέλα (68' Μπουσαϊντι), Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σακελλαρίου, Γκαρσία, Βιτόλο, Βιεϊρίνια, Φωτάκης, Ίβιτς, Σαλπιγγίδης



Γήπεδο: «Γ. Καραϊσκάκης»

Διαιτητής: Β. Παμπορίδης (Κιλκίς)

Βοηθοί: Γκάκας (Λάρισα), Σωτηρόπουλος (Αχαϊας)





Μικρά - μικρά





* Για τον ΠΑΟΚ ξεκινούν οι Κρέσιτς, Ζουέλα, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σακελλαρίου, Γκαρσία, Βιτόλο, Βιεϊρίνια, Φωτάκης, Ίβιτς και Σαλπιγγίδης.





* Οι Πάρντο, Μοντέστο, Ουρτάδο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Γ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Φετφατζίδης, Ριέρα, Φουστέρ, Μιραλάς ξεκινάνε για τον Ολυμπιακό.





* Για αρκετή ώρα βρέθηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και συζητούσαν ο Μιραλάς με τον Ελ Ζάρ και τον Ζαϊρί. Οι δυο τελευταίοι είναι Μαροκινοί, αλλά στην παρέα «κόλλησε» και ο Μιράλας .





*18.53: Η ομάδα του ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προθέρμανση από την πλευρά που βρίσκεται η Θύρα 7.





*18.51: Στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκε ο Νικοπολίδης ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων».





*18.44: Ο Κρέσιτς μπήκε στο γήπεδο και ξεκίνησε την προθέρμανση, με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να φωνάζουν συνθήματα κατά του ΠΑΟΚ και της Μακεδονίας.





* Οι παίκτες του Ολυμπιακού βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης», στις 18:05 και αποθεώθηκαν από τους φίλους της ομάδας που βρίσκονταν στις εξέδρες.





* Συνέντευξη του Ντουντού Σεαρένσε «φιλοξενείται» στο επίσημο match program, με τον Βραζιλιάνο μέσο να τονίζει μεταξύ άλλων:





«Είναι, πιστεύω, πιο μεγάλος φέτος ο ανταγωνισμός στο Πρωτάθλημα. Οι ομάδες έχουν κάνει σωστές μεταγραφές και φαίνεται ότι θα είναι ένα Πρωτάθλημα πιο δύσκολο. Εμείς δεν πρέπει να δώσουμε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους και για το λόγο αυτό πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας».





* Οι παίκτες του ΠΑΟΚ βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για αναγνωριστική βόλτα, λίγα λεπτά μετά τις 17:30, με τον Τσιρίλο να είναι ο πρώτος και αυτός που... άκουσε τα περισσότερα από τους λιγοστούς -εκείνη την ώρα- φιλάθλους του Ολυμπιακού.





* Περίπου δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα στα μάτριξ του «Γ. Καραϊσκάκης» έπαιζαν βίντεο με τα φετινά γκολ του Ολυμπιακού
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ