21 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΑΛΒΕΡΔΕ......

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ότι αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική, διότι ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει όλα τα παιχνίδια, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιάννη Φετφατζίδη, λέγοντας πως μπορεί να παίξει πίσω από τον επιθετικό. Παράλληλα, εγκωμίασε και τον Γιάννη Ποτουρίδη, ο οποίος τα πήγε περίφημα όση ώρα αγωνίστηκε.
Αρχικά, ο 46χρονος προπονητής τόνισε: "Ήδη, κερδίζαμε όταν κάναμε την πρώτη αλλαγή. Αν και είναι αλήθεια πως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος από εμάς. Όπως εξελισσόταν το ματς, ήταν σαφές πως κάτι έπρεπε να αλλάξουμε για να πάρουμε τα ηνία του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ πίεζε πολύ και τα πράγματα δυσκόλευαν για εμάς. Δεν πιέζαμε αρκετά για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που είχαμε στο κέντρο του γηπέδου. Έπρεπε να βρούμε τρόπο για να τα ξεπεράσουμε. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο ισορροπημένοι και πιο δυνατοί. Καταφέραμε να πιέσουμε τον ΠΑΟΚ.




Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Πριν από το ματς με την ΑΕΚ, πρέπει να παίξουμε 45 λεπτά για να κερδίσουμε τον Εργοτέλη. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Δεν μπορούμε να τα κάνουμε συνέχεια όλα σωστά, σε κάθε παιχνίδι. Είναι μία σημαντική εβδομάδα για εμάς, καθώς πρέπει να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια".



Για τον Ποτουρίδη και την παρουσία του, σχολίασε: "Είμαι ευχαριστημένος από τον Ποτουρίδη. Και από το πώς προπονείται και από την αποψινή του εμφάνιση. Η απόφαση να τον χρησιμοποιήσω είχε σημαντικό ρίσκο, καθώς σε εκείνο το σημείο δεν τα πηγαίναμε καλά στο παιχνίδι. Πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι ανταπεξήλθε τέλεια.



Δεν σκέφτομαι ποτέ τους παίκτες που λείπουν, αλλά πως να κερδίσω τον αγώνα με τους ποδοσφαιριστές που έχω στη διάθεσή μου".



Όσο για τον Φετφατζίδη, αποκάλυψε: "Είναι μία πιθανότητα, να παίξει ο Φετφατζίδης πίσω από τον επιθετικό. Πάντως, τα πράγματα μέχρι στιγμής πηγαίνουν καλά για εμάς. Ο Φέτφα πρέπει να δυναμώσει. Παίζει για πρώτη φορά στην καριέρα του πολλά ματς ως βασικός και εξαρτάται από τον ίδιο αν θα μπορέσει να αντέξει την πίεση αυτή. Έχει μεγάλη πορεία μπροστά του και πολύ χρόνο για να βελτιωθεί. Είναι η πρώτη του σεζόν ως βασικός. Απόψε, δεν πρέπει να αμφισβητήσουμε τη δουλειά που έκανε ο Φουστέρ σε άμυνα και επίθεση. Η δουλειά που μας προσφέρει στο γενικότερο σύνολο είναι πολύτιμη και είναι απαραίτητος παίκτης για εμάς. Στο μέλλον, πάντως, ίσως παίξει ο Φέτφα στο κέντρο".
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ