24 Νοεμβρίου 2010

ΘΡΥΛΕ,,,,ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ....

Ότι θα... πονούσε το διπλό του Ολυμπιακού στο Παγκρήτιο ήταν αναμενόμενο. Κάποιοι, βέβαια μάλλον... παραπόνεσαν κι έτσι άρχισαν τις γνωστές γραφικότητες για την διαιτησία, αλλά δεν πειράζει. Κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσουν ότι το «μαγαζάκι» που έστησαν πέρυσι, θέλοντας και μη έχει κατεβάσει ρολά. Απλά είναι τα πράγματα.
Πέρυσι τον έπιασαν κορόιδο τον Ολυμπιακό (και το χειρότερο απ' όλα ήταν που ο Ολυμπιακός πήγε πάσο...), αλλά τα περσινά τελείωσαν. Αυτό ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους ορισμένοι.



Και εν τέλει, στα δύο ημίχρονα που παίχθηκαν με απόσταση 11 ημερών στο Παγκρήτιο, ο Ολυμπιακός είχε ένα πεντακάθαρο γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ δεν του δόθηκε κι ένα πέναλτι στο χέρι που κάνει ο Μπέτο στο 49' μετά την σέντρα του Μοδέστο. Και το τρομερό είναι ότι ακόμα και τα δύο κόρνερ, για τα οποία έκανε τον κόσμο άνω-κάτω ο Καραγεωργίου, πεντακάθαρα ήταν! Καλόμαθε πολύ κόσμο ο Ολυμπιακός πέρυσι, αλλά είπαμε. Τα περσινά τελείωσαν.



Πάμε τώρα και στα πιο σημαντικά. Η νίκη που πήρε ο Ολυμπιακός είναι ολόχρυση, διότι έτσι ξεκίνησε το κλείδωμα του τίτλου, στο οποίο είχα αναφερθεί στο προηγούμενο σχόλιό μου. Ο Βαλβέρδε άφησε για πρώτη φορά φέτος εκτός ενδεκάδας τον Φουστέρ (ο οποίος, πάντως, το έσταξε το τεμάχιο όταν μπήκε στις καθυστερήσεις) και παρέταξε μια ενδεκάδα που είχε τον Πάντελιτς στην κορυφή της επίθεσης και τον Μιραλάς σε ρόλο Φουστέρ από πίσω του. Σοβαρή κριτική δεν μπορεί να γίνει για ένα παιχνίδι που είχε την ιδιαιτερότητα ότι ήταν... μισό, αλλά νομίζω ότι ο Βαλβέρδε δικαιώθηκε γι' αυτές τις επιλογές του.



Όσο για την συνέχεια, τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά και απλά ταυτόχρονα. Ο Ολυμπιακός έχει στο καπάκι δύο ακόμα εκτός έδρας παιχνίδια με την ΑΕΚ και την Καβάλα και εφόσον πάρει έξι βαθμούς, οι γιορτές που πλησιάζουν θα έχουν ερυθρόλευκο χρώμα. Αν τελειώσει ο πρώτος γύρος και ο Ολυμπιακός έχει διαφορά δύο στραβοπατημάτων από τον Παναθηναϊκό, στο δεύτερο θα κάνει πλάκα. Και να μην ξεχνάμε, βέβαια, ότι στο δεύτερο γύρο οι «πράσινοι» με το υπέροχο ρόστερ τους θα επισκεφτούν το Καραϊσκάκη
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ