6 Νοεμβρίου 2010

Βαλβέρδε: "Ακολουθούμε την γραμμή μας"

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, υπογραμμίζοντας πως ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα η γραμμή που ακολουθούν δεν αλλάζει.
Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε επίσης στις λίγες ευκαιρίες και στα πολλά γκολ που πέτυχε η ομάδα του, ένα πρόβλημα που έλυσε σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια......

"Το παιχνίδι πρέπει να το βλέπουμε στο σύνολό του. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν τόσο καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο λύσαμε τα προβλήματα που είχαμε και αλλάξαμε την εικόνα μας. Έχουμε συνηθίσει τον κόσμο μας να μπαίνουμε δυναμικά στο πρώτο μέρος. Σήμερα κάναμε το αντίθετο. Στους αγώνες πρέπει να φερόμαστε ώριμα και να διορθώνουμε τα λάθη μας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε προβλήματα στο παιχνίδι μας.








Σήμερα τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Με λίγες ευκαιρίες βάλαμε πολλά γκολ, ενώ στα προηγούμενα ματς ήμασταν γεμάτοι ευκαιρίες, αλλά δεν βάλαμε τόσα γκολ.







Σκεφτείτε πως η απουσία των Ντουντού και Ιμπαγάσα ήταν και στα δύο ημίχρονα. Όχι μόνο στο πρώτο. Η ομάδα μας είχε προβλήματα στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αυτούς που λείπουν, αλλά εκείνους που είναι μέσα και το τι μπορούν να κάνουν στον αγώνα. Σήμερα καταφέραμε όσοι ήταν στο ματς να βελτιώσουν την εικόνα τους. Πρέπει να υπολογίζεις σωστά τον αντίπαλο. Σήμερα ο Πανιώνιος μας πίεσε ψηλά. Πρέπει να εκτιμάς το πως παίζει ο αντίπαλός σου και να παίζεις ανάλογα.







Πρέπει να αναγνωρίσουμε πως η ήττα από τον Παναθηναϊκό, μας επηρέασε όσον αφορά στην υπερηφάνειά μας, γιατί σκεφτόμασταν την ευκαιρία που χάσαμε να νικήσουμε στο ντέρμπι. Όμως πέρα από εκείνο το ματς υπάρχει το Πρωτάθλημα που είναι πολύ μεγάλο. Πρέπει να μπορέσεις να συνεχίσεις να κερδίσεις για να έχες μία ομαλότητα.







Πρέπει να νικάς και έτσι να μπορείς να ξεπερνάς τις δυσκολίες για να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα στο Πρωτάθλημα. Παρόλο που την περασμένη εβδομάδα χάσαμε, σήμερα νικήσαμε με σκορ 5-0. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα αυτό εμείς ακολουθούμε μία καθορισμένη γραμμή. Αυτό είναι το σημαντικό διότι στόχος είναι το Πρωτάθλημα".







Για την αλλαγή του Φουστέρ: "Μίλησα στον Φουστέρ, κατά τη διάρκεια της αλλαγής του, για να τον εμψυχώσω. Σήμερα δεν ήταν στην καλύτερή του μέρα. Έκανε αρκετά λάθη και ήταν πεσμένος. Η προσφορά του, όμως, στην ομάδα είναι σημαντική. Είναι για εμάς ένας σπουδαίος παίκτης και δουλεύει πολύ".







Για το τι πρέπει να διορθώσει: "Πάντα υπάρχουν πράγματα για να βελτιώσεις. Η ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό επήλθε διότι δεν προβλέψαμε δύο αντεπιθέσεις του αντιπάλου. Αυτό δουλεύουμε για να το βελτιώσουμε. Τα καταφέραμε αρκετά καλά σήμερα σε αυτόν τον τομέα. Γενικά είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε. Πρέπει να γίνουμε πιο καλοί στις φάσεις που δεχόμαστε αντεπιθέσεις. Συνήθως έτσι παίζουν όλες ομάδες. Έτσι έπαιξε και ο Παναθηναϊκός. Επίσης, πρέπει να γίνουμε πιο καλοί στην δημιουργία του παιχνιδιού. Είναι το πιο δύσκολο στο ποδόσφαιρο. Αυτό προσπαθούμε να βελτιώσουμε".
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ