16 Νοεμβρίου 2010

Ξεκίνησε η προετοιμασία για ΠΑΟΚ

Ξεκίνησε το απόγευμα η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της Super League. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ακόμα «δεμένα» τα χέρια αφού περιμένει μέσα στο επόμενο διήμερο να λάβει το οριστικό ΟΚ από το ιατρικό επιτελείο σχετικά με τη διαθεσιμότητα των Μιραλάς και Μέλμπεργκ για το ντέρμπι με τους Θεσσαλονικείς.
Το πρόγραμμα – φωτιά το εξαήμερο Κυριακή – Τετάρτη – Σάββατο προβληματίζει τον Ισπανό τεχνικό. Κατάμεστο το Καραϊσκάκη την Κυριακή, έφυγαν 12.000 εισιτήρια σήμερα. 
  
  
Δεν είναι και το πιο ευχάριστο για τον Ολυμπιακό να παίζει δυο ντέρμπι τεράστιας σημασίας μέσα σε έξι μέρες, από την ερχόμενη Κυριακή μέχρι το μεθεπόμενο Σάββατο και ενδιάμεσα να έχει ταξίδι στην Κρήτη για το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Εργοτέλη ο οποίος μην ξεχνάμε ότι ήταν στο 0-0. Ο ορισμός του υπολοίπου της αναμέτρησης με τους Κρητικούς για την ερχόμενη Τετάρτη προβληματίζει τον Ερνέστο Βαλβέρδε ο οποίος θα προτιμούσε σαφέστατα να διεξαχθεί το ματς μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. 
  

Θεραπεία ο Μιραλάς 

  
Ο Κέβιν Μιραλάς ο οποίος «κόπηκε» από την αποστολή της εθνικής ομάδας του Βελγίου λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Η κατάσταση του ποδοσφαιριστή θα επανεξετάζεται καθημερινά και στον Πειραιά ευελπιστούν να προλάβει τουλάχιστον τις δύο τελευταίες προπονήσεις ούτως ώστε να είναι πανέτοιμος για το ματς της Κυριακής. 
  

Αναμονή μέχρι Πέμπτη για Μέλμπεργκ 

  
Ο Μέλμπεργκ, ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε τρέξιμο στο γήπεδο σε έντονο ρυθμό και αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να ενταχθεί κανονικά με τους υπόλοιπους. Ο Σουηδός δεν είναι σίγουρος για τον αγώνα της Κυριακής και όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία της αποθεραπείας του (αιμάτωμα) μέχρι την Πέμπτη. 
  
Μεγάλη βελτίωση ο Ιμπαγάσα 
  
Ο Ιμπαγάσα υποβλήθηκε σήμερα σε προγραμματισμένο υπερηχογραφικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία της αποκατάστασής του. Το υπερηχογράφημα έδειξε ότι υπάρχει σημαντικότατη βελτίωση στο πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Ο ποδοσφαιριστής ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία, ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο. 
  

Ατομικό και πισίνα ο Ραούλ 

  
Ο Ραούλ Μπράβο ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία, ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και ασκήσεις στην πισίνα. Αύριο θα υποβληθεί σε προγραμματισμένο υπερηχογραφική εξέταση, προκειμένου να ελεγχθεί η πορεία της αποκατάστασής του. Ο Ν. Παπαδόπουλος ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30. 

  
Κατάμεστο το Καραϊσκάκη 

  
Σήμερα, πρώτη μέρα προπώλησης των εισιτηρίων για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ έκαναν φτερά περισσότερα από 12.000 κομμάτια, κάτι που δείχνει ότι τα «μαγικά χαρτάκια» θα έχουν εξαφανιστεί το αργότερο μέχρι την Τετάρτη. Το φαληρικό γήπεδο αναμένεται για μια ακόμα φορά φέτος κατάμεστο και όπως λένε οι υπεύθυνοι εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός το «sold out» πρέπει να θεωρείται σίγουρο. 

  
Στις 24 Νοέμβρη το δεύτερο ημίχρονο 
  

Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου και ώρα 17:15 θα διεξαχθεί το δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη ο οποίος διακόπηκε το περασμένο Σάββατο λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου του Παγκρητίου σταδίου, από την συνεχή και έντονη βροχόπτωση. Την απόφαση αυτή πήρε η διοργανώτρια του Πρωταθλήματος, Super League.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ