7 Νοεμβρίου 2010

Κέβιν αλάνι για πάντα στο λιμάνι!

Μια ακόμη μεγάλη βραδιά για το Θρύλο που κόντρα στον Πανιώνιο πήρε το τρίποντο με χαρακτηριστική ευκολία. Φυσικά και ας είναι καλά ο Κέβιν Μιραλάς που έβαλε μπροστά τον Ολυμπιακό, εκεί που έδειχνε να δυσκολεύεται. Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής απέδειξε για μια ακόμη φορά την αξία του και δικαιολογημένα ο κόσμος απαιτεί την παραμονή του στο λιμάνι.
«Κέβιν αλάνι για πάντα στο λιμάνι», είναι ο τίτλος του «ΓΑΥΡΟΥ» της Κυριακής (07/11/2010) και είναι η… ευχή όλων πλέον. Πολύ απλά γιατί ο Μιραλάς δεν είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Είναι ΓΑΥΡΟΣ, πάει και τελείωσε. Έχει την ψυχή, τον τσαμπουκά, να φοράει τη φανέλα αυτής της ομάδας!



Αναμένουμε έτσι τις επόμενες ημέρες της κινήσεις της διοίκησης, ώστε ο Μιραλάς να υπογράψει για άλλα τέσσερα χρόνια και να αφοσιωθεί στο Θρύλο. Γιατί σε έναν τέτοιο παίκτη, ναι, μπορείς να βασιστείς. Είναι 23 ετών και δείχνει ότι είναι για μεγάλα πράγματα.



Είναι πάνω από όλα αθλητής. Το βλέπεις από τη φυσική του κατάσταση, τα τρεξίματα, τα πατήματα, δεν… μασάει πουθενά. Όταν μπορείς να συνδυάσεις τα παραπάνω με καλή μπάλα και μαζί ενθουσιασμό και όρεξη να διακριθείς, τότε το αποτέλεσμα είναι ο… Κέβιν Μιραλάς.



Για κάποιους που το καλοκαίρι τον θεωρούσαν… λίγο, τα έχουμε γράψει ουκ ολίγες φορές. Τώρα, όμως, ο Μιραλάς κλείνει πολλά στόματα, γιατί ορισμένοι βιάστηκαν. Κι από αυτά που γνωρίζω, αν δεν ήταν και ο Βαλβέρδε, ίσως τώρα η τύχη του Βέλγου μάγου να ήταν πολύ διαφορετική.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ