26 Νοεμβρίου 2010

Αποφασισμένοι για το διπλό...με τα χανουμια...

Ολοκληρώνεται το απόγευμα η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι ερυθρόλευκοι μετά και το 2-0 στο Ηράκλειο επί του Εργοτέλη βρίσκονται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση και παρά τις απουσίες είναι έτοιμοι να εξορμήσουν στο Μαρούσι για το διπλό.



Οι επιλογές του Ισπανού για το ντέρμπι του Σαββάτου είναι για μια ακόμα φορά περιορισμένες. Πλην του Ιμπαγάσα που τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού, οι Ραούλ Μπράβο, Βασίλης Τοροσίδης και Όλοφ Μέλμπεργκ δεν υπολογίζονται αφού και ανέτοιμοι είναι και δεν έχουν προπονήσεις στα πόδια τους.

Με δεδομένο ότι ο Πάρντο θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ο Μοντέστο δεξιά στην άμυνα, ο Χολέμπας αριστερά, οι Α. Παπαδόπουλος και Ποτουρίδης στην καρδιά της άμυνας, ο Ντουντού σίγουρα στη μεσαία γραμμή, ο Ρόμενταλ δεξιά, ο Ριέρα αριστερά και ο Φουστέρ πίσω από τον Μιραλάς.υπάρχει μια θέση που αναζητά κάτοχο.

Το ποιός θα είναι ο παρτενέρ του Ντουντού στη μεσαία γραμμή βασανίζει τις σκέψεις του Ερνέστο. Οι επιλογές είναι δυο. Η πρώτη λέγεται Ουρτάδο και με αυτόν στην ενδεκάδα ο Ολυμπιακός θα κατεβάσει ένα πιο συντηρητικό σχήμα. Η δεύτερη είναι βέβαια ο Ιμπαγάσα και οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν όπως και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχοντας σαφέστατα πολύ επιθετικό προσανατολισμό.

Υπάρχει βέβαια και η σκέψη να παίξουν και οι δύο. Δηλαδή να ξεκινήσει ο Ουρτάδο και να περάσει αλλαγή ο Ιμπαγάσα για να αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα ή να ξεκινήσει ο Αργεντινός και να αντικατασταθεί από τον πρώην παίκτη της Εσπανιόλ αν όλα πάνε καλά και προηγείται ο Ολυμπιακός, για να κρατήσει το αποτέλεσμα.

Το πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός σε αυτό το ντέρμπι είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει λίγο πολύ στην σημερινή απογευματινή προπόνηση.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ