6 Νοεμβρίου 2010

ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ...ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑ....

Το Καραϊσκάκη αναμένεται να γεμίσει σε ένα ακόμα παιχνίδι του Ολυμπιακού. Τα εισιτήρια φεύγουν με γοργούς ρυθμούς και αν το ευνοήσουν και οι καιρικές συνθήκες ένα ακόμα sold out είναι προ των... πυλών. Η ήττα από τον Παναθηναϊκό και η μέτρια εμφάνιση με την Ηλιούπολη δεν πτοούν τους οπαδούς του Ολυμπιακού που θέλουν να συμπαρασταθούν για μια ακόμα φορά με θέρμη στην ομάδα τους.
Σε εύκολες αποστολές, με εξαίρεση το 1-0 με τον Άρη, μας είχε συνηθίσει στο φετινό πρωτάθλημα εντός έδρας ο Ολυμπιακός. Κέρκυρα, Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός Βόλου ένιωσαν στο... πετσί τους την ερυθρόλευκη «λάβα» και κάτι ανάλογο περιμένει και για απόψε ο κόσμος των Πειραιωτών στο φαληρικό γήπεδο.



Δυστυχώς όμως, με τους Ιμπαγάσα και Ντουντού εκτός αποστολής, το πράγμα δυσκολεύει αρκετά για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους παίκτες του. Μετά από την ήττα στο ντέρμπι και την τραγική εμφάνιση για το κύπελλο με την Ηλιούπολη, σε αυτό το κρίσιμο «σταυροδρόμι» που βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ήρθε η διπλή απουσία για να προκαλέσει αρκετούς πονοκεφάλους στον Ισπανό τεχνικό.



Ανακατεμένο διπλό



Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έκανε κάποια ομιλία χθες στους παίκτες του και δεν άνοιξε τα χαρτιά του όσον αφορά στην ενδεκάδα κατά τη διάρκεια του ελαφρώς ανακατεμένου διπλού. Κάποια πειράματα στην άμυνα με Χολέμπας και Μοντεστό αντί των Ραούλ Μπράβο και Α. Παπαδόπουλου, μάλλον δεν πρέπει να τα πάρουμε σοβαρά αφού το μηδέν πίσω στο αποψινό ματς είναι η «βάση» πάνω στην οποία επιθυμεί να «χτίσει» τη νίκη ο Ισπανός τεχνικός.



Οι «σίγουροι» δέκα



Με δεδομένες λοιπόν τις απουσίες των Ντουντού και Ιμπαγάσα, οι επιλογές του για την ενδεκάδα περιορίζονται. Ο Πάρντο θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, ο Τοροσίδης δεξιά, ο Ραούλ Μπράβο αριστερά, ο Α. Παπαδόπουλος και ο Μέλμπεργκ στο κέντρο της άμυνας, ο Ουρτάδο στη μεσαία γραμμή με τον Φετφατζίδη δεξιά, τον Ριέρα αριστερά, τον Φουστέρ στον άξονα και κορυφή τον Μιραλάς. Η θέση του παρτενέρ του Ουρτάδο στη μεσαία γραμμή έχει αρκετούς υποψήφιους «γαμπρούς».



Τα σενάρια για αντι - Ιμπαγάσα



Από τον Γ. Παπαδόπουλο που συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες, μέχρι τον Φουστέρ (αν γίνει αυτό θα παίξει φουνταριστός ο Πάντελιτς και θα τραβηχτεί πιο πίσω ο Μιραλάς) και τον Φετφατζίδη (αν επιλέξει αυτό το σχήμα θα ξεκινήσει δεξί χαφ ο Ρόμενταλ). Επειδή όμως με τον Βαλβέρδε ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, ας περιμένουμε ένα μισάωρο πριν τη σέντρα για να μάθουμε ακριβώς τις προθέσεις του.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ