18 Νοεμβρίου 2010

Οργή Βαλβέρδε...

διαίτερα ενοχλημένος από τα πολλά κρούσματα τραυματισμών που υπάρχουν στον Ολυμπιακό τον τελευταίο καιρό. Τους Ιμπαγάσα και Ραούλ Μπράβο, ακολούθησε ο Τοροσίδης, με τους «ερυθρόλευκους» πλέον να ταλαιπωρούνται από πολλά προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης που έρχεται με την ΑΕΚ. Τα πλάνα του Ισπανού για τον αγώνα με τον «δικέφαλο»....
Ποιος είδε τον Βαλβέρδε και δεν τον φοβήθηκε κατά την απογευματινή του... κουβέντα με το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού. Ο Βάσκος τεχνικός είναι ιδιαίτερα φορτισμένος, μετά και τον τραυματισμό του Βασίλη Τοροσίδη, καθώς ο Έλληνας αμυντικός είναι το τρίτο θύμα θλάσης, μέσα σε δύο εβδομάδες, με αποτέλεσμα να θέλει να καταλάβει τι ακριβώς ευθύνεται.

Πέρα από το θέμα των θλάσεων, ο Βαλβέρδε περιμένει απαντήσεις και για αυτό των αποθεραπειών. Αυτό, επειδή ο Ιμπαγάσα, αν και έχουν περάσει δύο εβδομάδες, δεν έχει ακόμη αγγίξει μπάλα, παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις του ιατρικού τιμ, γεγονός που έχει εξοργίσει ακόμη περισσότερο τον Βαλβέρδε, που βλέπει σημαντικά στελέχη του Ολυμπιακού, χωρίς ιδιαίτερα σοβαρό λόγο, να μην είναι σε θέση να τον βοηθήσουν στο πρόγραμμα βουνό που ακολουθεί.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα τώρα, τα πολλά προβλήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα, κάνουν τον Βαλβέρδε να πραγματοποιεί αλλαγές στα πλάνα του, ενόψει της Ένωσης. Πρώτα απ’ όλα, η αμυντική λειτουργία θα είναι διαφορετική, καθώς τρία από τα στελέχη της θα απουσιάσουν. Έτσι λοιπόν, στο πλευρό του Αβραάμ Παπαδόπουλου, θα βρεθεί ο Μοντέστο, με τα άκρα να αποτελούνται από τους Χολέμπας και Γκαλίτσιο (τερματοφύλακας θα είναι πάντα ο Πάρντο).

Στην μεσαία γραμμή και σε ρόλο αμυντικών μέσων, τις μάχες θα δώσουν οι Ντουντού και Ουρτάδο, με τους Ριέρα και Ρόμενταλ στα άκρα, τον Φουστέρ λίγο πιο μπροστά και μόνο προωθημένο τον Μιραλάς, στην περίπτωση βέβαια που ο Βέλγος είναι σε θέση να αγωνιστεί χωρίς προβλήματα.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ