19 Νοεμβρίου 2010

Χωρίς τον Μέλμπεργκ με ΠΑΟΚ.....

Χωρίς τον Μέλμπεργκ στις τάξεις του, θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Σουηδός αμυντικός δεν μπόρεσε να παρακολυθήσει την προπόνηση της Παρασκευής και τέθηκε εκτός πλάνων από τον Βαλβέρδε. Σκέψεις για Ουρτάδο στην άμυνα.  
 Ο Όλαφ Μέλμπεργκ ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, όπως και ο Βασίλης Τοροσίδης, και η επιστροφή τους υπολογίζεται στην επόμενη αγωνιστική, που οι «Ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στο Ο.Α.Κ.Α.

Οι Ραούλ Μπράβο και Άριελ Ιμπαγάσα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Μάλιστα ο Αργεντινός έχει αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς και κάνει ασκήσεις με την μπάλα.Κανονικά προπονήθηκαν οι Νικοπολίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Μιραλάς και Πάντελιτς.

Οπότε οι λύσεις για τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην γραμμή της άμυνας είναι περιορισμένες. Λόγω της απουσίας του Μπράβο, ο Χολέμπας θα μείνει στα αριστερά, Μοντέστο και Παπαδόπουλος θα αποτελέσουν το κεντρικό δίδυμο, ενώ ο Γκαλίτσιος θα καλύψει την δεξιά πλευρά. Ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται να τοποθετήσει τον Ουρτάδο στο κέντρο δίπλα στον Παπαδόπουλο, και να μετακινηεί ο Μοντεστό στα δεξιά.

Η μεσαία γραμμή των Πειραιωτών θα διαμορφωθεί ανάλογα με τους παίκτες που θα επιλέξει ο Βαλβέρδε στα μετόπισθεν. Οπότε, η αρχική σκέψη για Ντουντού και Ουρτάδο μπορεί να αλλάξει σε Ντουντού και Γιάννη Παπαδόπουλο. Ο Ριέρα παραμένει κανονικά στα αριστερά, ενώ στη δεξιά πλευρά ο Βαλβέρδε θα αποφασίσει ανάμεσα στους Φετφατζίδη και Ρόμενταλ. Λόγω της απουσίας του Τοροσίδη, ίσως προτιμηθεί ο Δανός, ο οποίος έχει και περισσότερη εμπειρία από τον νεαρό
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ