20 Νοεμβρίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΟΜΙΝΑΚΗ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ....

Το προπονητικό κέντρο του Ρέντη επισκέφτηκαν ο Σωκράτης Κομινάκης και ο Γιάννης Μώραλης. Μάλιστα, ο πρώτος μίλησε στους τρεις αρχηγούς της ομάδας, Νικοπολίδη, Νοτυντού και Αβραάμ Παπαδόπουλο και τους ζήτησε τη νίκη στα τρία ματς που θα δώσουν μέσα σε μια εβδομάδα, αλλά και να προσέξουν τυχόν προκλήσεις παικτών ή γενικότερα ανθρώπων του ΠΑΟΚ.
Πιο συγκεκριμένα ο Σωκράτης Κομινάκης τους τόνισε:«Αρχής γεννωμένης από το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ξεκινάει μια πολύ κρίσημη εβδομάδα για εμάς με τρία δύσκολα παιχνίδια, αφού έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τον Εργοτέλη, αλλά και την ΑΕΚ.


Στο μυαλό μας αρχικά θα πρέπει να είναι ο ΠΑΟΚ, τον οποίο και θα πρέπει να κερδίσουμε, αλλά προσέξτε τις προκλήσεις. Μην αντιδράσετε ότι κι αν κάνουν οι αντίπαλοι σας. Θέλω να κερδίσετε και τα τρία ματς που θα δώσουμε. Είμαστε Ολυμπιακός και στόχος μας πάντα είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών».
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ