21 Νοεμβρίου 2010

Καλώς τα παιδιά, καλώς τα 3-0!!!

Αυτόν τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να τον σταματήσει κανένας. Ούτε οι τραυματισμοί, ούτε οι απουσίες, ούτε αυτός ο ΠΑΟΚ που νόμιζε ότι ερχόταν στον Πειραιά για ένα εύκολο βράδυ. Ο Βαλβέρδε και οι παίκτες του έχουν τις απαντήσεις προς κάθε κατεύθυνση και με κάθε αφορμή στέλνουν μήνυμα τίτλου. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε παρά να μην υποκύψει στις ορέξεις του Ολυμπιακού και του Κέβιν Μιραλάς.
Ο Βέλγος σκόραρε δύο τέρματα του Θρύλου στη νίκη με 3-0 επί του δικεφάλου του Βορρά (το άλλο το πέτυχε ο Ρόμενταλ) για την 11η αγωνιστική της Superleague και ήταν για άλλη μία φορά ο πολυτιμότερος παίκτης των ερυθρολεύκων. Ο Μιραλάς το έχει πάρει προσωπικά και σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται δεν την αφήνει να πάει χαμένη. Η δεινότητα στο σκοράρισμα από τον Μιραλάς, η σοβαρότητα στις τρεις γραμμές και η επιμονή χάρισαν τους 3 βαθμούς στην ομάδα του Πειραιά, που την διατηρούν στην κορυφή της βαθμολογίας και με έναν αγώνα λιγότερο ή μάλλον ένα ημίχρονο, αυτό κόντρα στον Εργοτέλη που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη.



Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ξεκίνησε το παιχνίδι με αλλαγές στην αμυντική του διάταξη. Για πρώτη φορά ο Ουρτάδο θα παίξει κεντρικό μπακ δίπλα στον Αβραάμ, αριστερά ο Χολέμπας και δεξιά ο Μοδέστο. Στο κέντρο Ντουντού και Γιάννης Παπαδόπουλος, με τον Φουστέρ μπροστά τους, τον Ριέρα αριστερά και τον Φετφατζίδη δεξιά. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μιραλάς, ενώ κάτω από τα δοκάρια παραμένει ο Πάρντο.



Πρώτη καλή φάση για τον Ολυμπιακό στο 6’. Ο Μιραλάς άφησε στον επερχόμενο Μοδέστο ο οποίος έβγαλε κοφτή σέντρα στον Ριέρα στο ύψος της μικρής περιοχής, αυτός πλάσαρε όμως η μπάλα πήρε ύψος.

Στο 10’ σέντρα του Ριέρα, γυριστή κεφαλιά του Μιραλάς έφυγε άουτ.

Πολύ καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 18’ με σέντρα του Βιεϊρίνια, στο δεύτερο δοκάρι, στον ακάλυπτο Φωτάκη ο οποίος έπιασε δυνατή κεφαλιά, όμως ο Πάρντο έπεσε στο αριστερό του δοκάρι, συγκρούστηκε κιόλας και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 24’ χάθηκε κορυφαία ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Φουστέρ ο Ριέρα δεν μπόρεσε να πάρει την κεφαλιά, ο Κρέσιτς έδιωξε ασθενώς, ο Χολέμπας στο ριμπάουντ δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ο Αβραάμ διεκδίκησε την μπάλα με τον Ζουέλα, ο αμυντικός του ΠΑΟΚ έριξε κάτω τον Παπαδόπουλο, όμως ο Παμπορίδης έδειξε κόρνερ. Στην συνέχεια ο Ζουέλα προκάλεσε τον Παπαδόπουλο και παραλίγο να ακολουθήσει σύρραξη όμως επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι. Πάντως μέσα σε ένα λεπτό ο Παμπορίδης χάρισε δύο κίτρινες στον Ζουέλα αφού είχε προηγηθεί διπλό χτύπημα στον Μιραλάς, ενώ δεν τιμωρήθηκε ούτε για τους διαπληκτισμούς αφού ήταν αυτός που τους ξεκίνησε.

Στο 31’ ο Βιτόλο εκτέλεσε γρήγορα φάουλ για τον αμαρκάριστο Φωτάκη, βγήκε όμως γρήγορα ο Πάρντο και του έκοψε το οπτικό πεδίο. Στην αντεπίθεση ο Μιραλάς δέχθηκε πάσα όμως το σουτ που έπιασε κόντραρε και έφτασε στα χέρια του Κρέσιτς.



Στο 37’ ήρθε η ώρα για να πάρει την κατάσταση στα χέρια του ο Μιραλάς. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος πρόλαβε και έβγαλε σε τετ α τετ τον Βέλγο επιθετικό, ο οποίος απέναντι στον Κρέσιτς δεν του χαρίστηκε και με άψογο πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Θρύλο.



Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Βαλβέρδε απέσυρε τον Γιάννη Παπαδόπουλο και πέρασε στην θέση του τον Ποτουρίδη ο οποίος αγωνίστηκε στην άμυνα δίπλα στον Αβραάμ, ενώ ο Ουρτάδο επέστρεψε στην φυσική του θέση στο κέντρο.

Στο 48’ ο Σαλπιγγίδης βγήκε απέναντι στον Πάρντο όμως ο Αβραάμ τον έκλεισε όμορφα με το σώμα του και έδιωξε τον κίνδυνο.

Στο 58’ άλλαξαν οι ισορροπίες του αγώνα αφού ο Ιβιτς μάρκαρε αντιαθλητικά από πίσω τον Ουρτάδο και δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας τον ΠΑΟΚ με 10 παίκτες για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.



Στο 72’ ο Ρόμενταλ γύρισε από το ύψος του πέναλτι την μπάλα στον Μιραλάς ο οποίος με δύναμη από πίσω σούταρε στέλνοντας για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Κρέσιτς. Το 2-0 είναι γεγονός μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.



Μεγάλη ευκαιρία για το τρίτο γκολ στο 78’. Ο Μιραλάς κλέβει την μπάλα και βγαίνει απέναντι στον Κρέσιτς, την κατάλληλη στιγμή κάνει την πάσα στον Φουστέρ ο οποίος πιάνει το πλασέ, όμως πάνω στην γραμμή διώχνει σε κόρνερ ο Μαλεζάς.

Στο 84’ σουτ του Φουστέρ έδιωξε σε κόρνερ ο Κρέσιτς.



Στο 86’ ο Ρόμενταλ στην μοναδική ευκαιρία που του δόθηκε, μετά από ασίστ του Ντουντού, την έκανε γκολ, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα για το 3-0.



Στο 92’ ο Φουστέρ βρέθηκε σε θέση βολής και έπιασε το σουτ όμως η μπάλα έφυγε άουτ.



Διαιτητής: Παμπορίδης



Κίτρινες: Ντουντού, Μοδέστο, Χολέμπας, Αβραάμ – Ιβιτς, Γκαρσία



Κόκκινη: Ιβιτς



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάρντο, Παπαδόπουλος Αβραάμ, Ουρτάδο, Μοδέστο (88’ Γκαλίτσιος), Χολέμπας, Ντουντού, Γιάννης Παπαδόπουλος (46’ Ποτουρίδης), Φουστέρ, Ριέρα, Φετφατζίδης (66’ Ρόμενταλ), Μιραλάς.



ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Φωτάκης (74’ Eλ Ζαρ), Βιεϊρίνια, Ιβιτς, Σακελλαρίου, Ζουέλα (68’ Μπουσαϊντί), Σαλπιγγίδης (77’ Μουσλίμοβιτς)
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ