5 Νοεμβρίου 2010

Έξω και ο Ντουντού με πανιωνιο.....

Δεν έφτανε στον Ερνέστο Βαλβέρδε ο πονοκέφαλος για την απουσία του Αριέλ Ιμπαγάσα, από σήμερα, Παρασκευή προβληματίζεται και για αυτή του Ντουντού Σεαρένσε. Ο Βραζιλιάνος ανέβασε πυρετό, ήταν εξαντλημένος και ένιωθε πολύ αδύναμος με αποτέλεσμα να «κοπεί» από την αποστολή
Οι ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων γυμνάστηκαν σήμερα στις 19:00, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Σάββατο 6/11, 19:30) αγώνα με τον Πανιώνιο, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της Super League.



Ο τραυματίας με θλάση στον αριστερό τετρακέφαλο Ιμπαγάσα ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Ν. Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί στο γυμναστήριο. Από την προπόνηση απουσίασε ο Ντουντού που ταλαιπωρείται από ίωση. Ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε στο σπίτι του και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή που του έχει χορηγήσει ο γιατρός.



Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Ουρτάδο, Γ. Παπαδόπουλος, Μοντεστό, Ριέρα, Φετφατζίδης, Νέμεθ, Φουστέρ, Πάντελιτς, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Γκαλίτσιος.



Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Ζαϊρί, Ποτουρίδης, Μήτρογλου, Μέγερι, Ν. Παπαδόπουλος, Ιμπαγάσα, Ντουντού, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα που ακολουθούν αύριο στις 10:30.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ