16 Νοεμβρίου 2010

Παροξυσμός για ένα «μαγικό χαρτάκι» με ΠΑΟΚ

Σαν «τρελοί» θέλουν οι φίλοι του Ολυμπιακού να βρεθούν στο «Καραϊσκάκη» στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Κάτι που φαίνεται από την διάθεση των εισιτηρίων την Τρίτη, όπου έφυγαν 12.500 «μαγικά χαρτάκια» και έχουν μείνει μονάχα 4.500 , τα οποία αναμένεται την Τετάρτη να… κάνουν φτερά.
Κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί τα τελευταία χρόνια ούτε και σε αγώνες για το Τσάμπιονς Λιγκ.Αυτό δείχνει την πολύ καλή ψυχολογία που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών της ομάδας, μετά το πέρας των 10 πρώτων αγωνιστικών  και το πολύ καλό πρόσωπο που δείχνει η ομάδα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της, αλλά και τις πολύ καλές κινήσεις που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το καλοκαίρι.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια έβγαλε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία αναφέρει ότι: «H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενόψει του αγώνα του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» την Κυριακή 21/11/2010 και ώρα 19:30 με τον ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φίλους της ομάδος για τα εξής:

Τα εναπομείναντα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», που βρίσκονται έξω από τη θύρα 17, από την Τετάρτη 17/11 με ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00.

Τιμές εισιτηρίων:  30 €, 35 €, 45 €, 55 €,

Όσοι επιθυμούν VIP εισιτήριο (175 €) μπορούν να απευθυνθούν στο τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», ή στα τηλέφωνα 210 48 00 901.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά. Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο (2) εισιτήρια με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας. Τέλος , τα εισιτήρια μέσω CITIBANK εξαντλήθηκαν»
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ