18 Νοεμβρίου 2010

Προπόνηση και ιατρικό δελτίο ημέρας...

Τέσσερα «αγκάθια» στα πλευρά του Ερνέστο Βαλβέρδε και του Ολυμπιακού λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν από τη σέντρα της εξαιρετικά κρίσιμης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ. Τέσσερα «εμπόδια» τα οποία καλείται να ξεπεράσει ανώδυνα ο Ισπανός τεχνικός και κατ’ επέκταση η ομάδα του Πειραιά για να φτάσει σε μια νίκη – βάλσαμο επί των Θεσσαλονικέων. Ο Ολυμπιακός, έχει «στριμωχτεί» στη… γωνία και παρά τη θερμή συμπαράσταση των φίλων της ομάδας που θα κατακλύσουν την Κυριακή το φαληρικό γήπεδο, κανείς δεν ξέρει πώς θα αντιδράσει στα ακόλουθα προβλήματα που αντιμετωπίζει....

ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Δεν του έφταναν του Ισπανού οι σίγουρες απουσίες από το ντέρμπι των Αριέλ Ιμπαγάσα και Ραούλ Μπράβο, από σήμερα δεν υπολογίζει ούτε στον Βασίλη Τοροσίδη. Οι τρεις προαναφερθέντες είναι σίγουροι απόντες από το ντέρμπι ενώ κατά πάσα πιθανότητα οι απουσίες θα γίνουν τέσσερις αφού και ο Όλοφ Μέλμπεργκ που σήμερα πήρε μέρος για λίγα λεπτά στην προπόνηση με τους υπολοίπους, δεν αναμένεται να είναι έτοιμος και τελείως καλά για ένα τόσο δυνατό ματς. 
  

ΚΟΥΡΑΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ: Οι διεθνείς όπως για παράδειγμα ο Α. Παπαδόπουλος, ο Φετφατζίδης, ο Ρόμενταλ που έλειψαν με τις εθνικές τους ομάδες είναι άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο, βασικά κομμάτια του παζλ και όπως είναι φυσικό, έχοντας κάνει ταξίδι μεσοβδόμαδα και έχοντας πάρει μέρος στα ματς των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων, έχουν επιφορτιστεί. 
  

ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ: Ο Κέβιν Μιραλάς ούτε σήμερα έβγαλε ολόκληρη την προπόνηση, κάτι που θα τον οδηγήσει στο ντέρμπι με δύο ή μία μέρα κανονικής προετοιμασίας. Ευχή όλων στον Πειραιά είναι να μπει κανονικά την Παρασκευή και να κατέβει την Κυριακή έχοντας δυο «γεμάτες» προπονήσεις με τους συμπαίκτες του, κάτι όμως που δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες. Δεν είναι μόνο ο Βέλγος όμως. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες όπως για παράδειγμα ο Μάρκο Πάντελιτς που δεν έχουν λάβει μέρος σε όλες τις προπονήσεις… 
  

ΑΠΡΑΞΙΑ: Δυο εβδομάδες έχει να παίξει μπάλα ο Ολυμπιακός. Όταν λέμε μπάλα εννοούμε μπάλα και όχι πόλο. Ο Βαλβέρδε προβληματίζεται για αυτό το «νεκρό» διάστημα που μεσολαβεί από τον αγώνα με τον Πανιώνιο μέχρι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Φοβάται την επίδραση που μπορεί να έχει η απραξία στους παίκτες του αφού μην ξεχνάμε ότι το σαρανταπεντάλεπτο στην Κρήτη με τον Εργοτέλη δεν ήταν αγώνας ποδοσφαίρου αλλά πόλο. 
  

  
Αγωνιστικά πλάνα και κοσμοσυρροή 

  
Ούτε λόγος να γίνεται για τα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε για το ντέρμπι της Κυριακής. Ο Ισπανός χάνει τον έναν μετά τον άλλον τους παίκτες του σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και σταυροκοπιέται στο Ρέντη για να μην χάσει και άλλους στη συνέχεια. Τα πλάνα του θα τα καταστρώσει στην τελευταία προπόνηση θέλοντας βέβαια να δει και ποιους θα έχει στη διάθεσή του. Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι επιλογές του έχουν περιοριστεί κατά πολύ... Όλα αυτά βέβαια προβληματίζουν μόνο τον Βαλβέρδε και όχι τον κόσμο του Ολυμπιακού. Οι οπαδοί των ερυθρολεύκων εξαφάνισαν σήμερα και τα τελευταία εισιτήρια για το ντέρμπι και το Καραϊσκάκη όπως αναμενόταν άλλωστε θα γεμίσει ασφυκτικά. 
  
  
Προπόνηση και ιατρικό δελτίο ημέρας 

 
Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν σήμερα στις 10:30 συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Ο Ιμπαγάσα, που ανεβάζει ρυθμούς χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις, ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο. Ο Ρ. Μπράβο ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο, ενώ ξεκίνησε και τρέξιμο. 
  

Ο Τοροσίδης, που τραυματίστηκε στον χθεσινό αγώνα της Εθνικής ομάδας, υποβλήθηκε το πρωί στο θεραπευτήριο Metropolitan σε μαγνητική τομογραφία. Από τα αποτελέσματα της εξέτασης διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον μακρύ προσαγωγό δεξιά και υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων. 
  

Ο Μέλμπεργκ, όπως ήταν προγραμματισμένο, ακολούθησε το πρώτο μέρος της προπόνησης με την ομάδα, όμως προς το τέλος του αισθάνθηκε ενοχλήσεις. Ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας και το απόγευμα και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί τις επόμενες ημέρες.  
  

Ο Μιραλάς ξεκίνησε με πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο και στη συνέχεια ακολούθησε μέρος της προπόνησης της ομάδας, ενώ ο Πάντελιτς ακολούθησε, λόγω γαστρεντερικών διαταραχών, πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Ο Ν. Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που κάνει στο γυμναστήριο και στη συνέχεια ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο. 
  
Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους την Παρασκευή,  με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ