8 Νοεμβρίου 2010

Εντολή Μαρινάκη για Μιραλάς.....

«Φλέγον» θέμα είναι πλέον για τον Ολυμπιακό η απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς από τη Σεντ Ετιέν. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κάνει ότι χρειαστεί για να συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα ο Βέλγος φαντεζί επιθετικός για πολλά ακόμα χρόνια. Ο μεγαλομέτοχος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του να «τρέξουν» το θέμα του πρώτου σκόρερ του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και να επισπεύσουν τις διαδικασίες της ολοκλήρωσης της συμφωνίας με τη Σεντ Ετιέν και τους ατζέντηδές του.
Αγκάθια οι μάνατζερ

Ο Κέβιν Μιραλάς θέλει να μείνει στον Πειραιά και το έχει εκφράσει άπειρες φορές ως τώρα. Από την άλλη όμως, ο Βέλγος μάνατζέρ του, Ρόζερ Ανροτό μαζί με τον Έλληνα εκπρόσωπό του, Παύλο Τοπίδη και τον πατέρα του παίκτη, ζητάνε άμεση καταβολή των χρημάτων τα οποία τους είχε «τάξει» η προηγούμενη διοίκηση και για τα οποία ισχυρίζονται ότι έχουν υπογεγραμμένα συμβόλαια.

Όχι στα κερατιάτικα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείχνει ανένδοτος ως προς την καταβολή αυτών των χρημάτων που λέγεται ότι είναι κοντά στα 260.000 ευρώ. Τα θεωρεί «κερατιάτικα» και όχι ότι δεν έχει να τα δώσει, αλλά δεν θέλει σε καμία περίπτωση να υποκύψει στους εκβιασμούς των μανατζαραίων και ειδικά του Βέλγου που απειλεί συνεχώς ότι θα πάει σε άλλη ομάδα τον παίκτη. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο ο Ολυμπιακός επιχειρεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα άμεση επαφή με τη Σεντ Ετιέν και πιο συγκεκριμένα με τον αθλητικό διευθυντή και τον πρόεδρο της γαλλικής ομάδας, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Μιλάνε με Σεντ Ετιέν

Η συμφωνία των ερυθρολεύκων με τους «Στεφανουά» αναφέρει το ποσό των 2.5 εκατομμυρίων ευρώ μέχρι τις 31 Γενάρη. Αν ο Ολυμπιακός πληρώσει άμεσα αυτά τα λεφτά ή μέρος αυτών και κάνει αποπληρωμή μέχρι την τελευταία μέρα του Ιανουαρίου, κάνει δικό του τον παίκτη και αυτός ακριβώς είναι ο στόχος του Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως τον έχει διαμηνύσει στους συνεργάτες του: «Βρείτε τα με τη Σεντ Ετιέν» λέει το μεγάλο αφεντικό και αφήνει για την ώρα εκτός… χορού τους μάνατζερ. Αν ρίξουν νερό στο κρασί τους και συμβιβαστούν με τα ποσά που δια νόμου δικαιούνται όλα καλά, διαφορετικά αυτοί θα βγουν χαμένοι, αφού ο Ολυμπιακός έχει τον τρόπο να πάρει τον Κέβιν Μιραλάς από τη Σεντ Ετιέν και χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Πάλι πονάει ο Ουρτάδο

Αγωνιστικά οι ερυθρόλευκοι απολαμβάνουν από χθες το μεσημέρι την ξεκούρασή τους και αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις αύριο το πρωί. Η κατάσταση του Όλοφ Μέλμπεργκ δεν εμπνέει ανησυχία και όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμος για το ματς με τον Εργοτέλη το Σάββατο ενώ και ο Ιμπαγάσα ακολουθεί αποθεραπεία και είναι σε καλό δρόμο. Ο Ντουντού αν είναι καλύτερα σήμερα μπορεί να πάει για ατομικό στο Ρέντη. Τέλος, αυτός που ανησυχεί πάλι το ιατρικό επιτελείο είναι ο Ουρτάδο ο οποίος ένιωθε ξανά κάποιες μικροενοχλήσεις…
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ