20 Νοεμβρίου 2010

Με τον κόσμο μαs οδηγό...για νικη με ΠΑΟΚ

ο Ολυμπιακός, αναγκάζεται να παραταχθεί με νέα άμυνα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, την στιγμή που ο «δικέφαλος» δείχνει να πατάει στα πόδια του, πιο γερά από ποτέ. Μοδέστο, Γκαλίτσιος και Χολέμπας, θα πάρουν τις θέσεις των Μέλμπεργκ, Τοροσίδη και Ραούλ Μπράβο, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να περιμένει πλέον πολύ περισσότερα πράγματα στον ανασταλτικό τομέα, τόσο από τον Ουρτάδο όσο και από τον Ντουντού, ενώ δεν θα πρέπει κανείς να ξεχνάει και την απουσία του Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος επίσης έχει τεθεί εκτός μάχης, λόγω τραυματισμού.


Παράλληλα, έντονη είναι πλέον και η δυσαρέσκεια του Όλοφ Μέλμπεργκ, για τον τρόπο με τον οποίο το ιατρικό τιμ του συλλόγου, έχει αποφασίσει να προσαρμόσει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του. «Οι μέρες περνούν και εγώ δεν καλυτερεύω», σχολιάζει ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός, με τον Ισπανό τεχνικό των «ερυθρολεύκων» να συμφωνεί απόλυτα, καθώς τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και στην περίπτωση του Ιμπαγάσα.




Αντίθετα με τους προαναφερόμενους, έτοιμοι για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είναι πλέον οι Κέβιν Μιραλάς και και Μάρκο Πάντελιτς. Οι δύο ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα που αντιμετώπιζαν και πλέον είναι σε θέση μάχης για τον αγώνα με το συγκρότημα του Μάκη Χάβου, που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια των δύο συλλόγων στο πρωτάθλημα, αλλά και για τους στόχους τους.



Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως μετά από την καλή εμφάνιση του Γιάννη Φετφατζίδη στον αγώνα της Εθνικής, με αντίπαλο την Αυστρία, ο Βαλβέρδε εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο διατήρησής του στην ενδεκάδα, αντί του Ρόμενταλ, ο οποίος για την ώρα έχει το προβάδισμα, λόγω της εμπειρίας του, αλλά και των καλύτερων αμυντικών του επιδόσεων. Όλα πάντως θα κριθούν την τελευταία στιγμή, με τον Βαλβέρδε να... αποφασίζει
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ