17 Οκτωβρίου 2010

Ριέρα: "Πάντα πάνω από τον ΠΑΟ"

Για τον Ολυμπιακό ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα και θα πρέπει να συνεχίσει με νίκες για να είναι από πάνω στην βαθμολογία, σύμφωνα με τον Άλμπερτ Ριέρα. Επιπλέον μίλησαν και οι Βασίλης Τοροσίδης, Αριέλ Ιμπαγάσα και Ούρκο Πάρντο
Ο Ισπανός άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος στην Ξάνθη πέτυχε το δεύτερο του γκολ στο πρωτάθλημα, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα πως: "Ήταν ευχάριστα καλό το γήπεδο και αυτό βοήθησε πολύ κι εμένα, αλλά και όλη την ομάδα. Ο κόσμος ήταν κοντά στον αγωνιστικό χώρο σαν τα αγγλικά γήπεδα. Ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα για εμάς. Παίζουμε με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό. Δύο σημαντικά παιχνίδια, που πρέπει να κερδίσουμε. Το ότι νικήσαμε σήμερα μας κάνει να αυξάνουμε την ψυχολογική πίεση στον Παναθηναϊκό, διότι είναι από πίσω μας στη βαθμολογία και μας κυνηγάει. Εμείς θέλουμε να είμαστε συνεχώς από πάνω".

Ο Βασίλης Τοροσίδης από την πλευρά του είπε: "Η Ξάνθη είναι η πόλη που μεγάλωσα. Την σέβομαι, όπως με σέβονται και οι άνθρωποι εδώ στην πόλη. Πέτυχα ένα γκολ από αυτά που θεωρούνται τυχαία και δεν θα μπορούσα να το πανηγυρίσω. Ακολουθεί ο Άρης και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να κερδίσουμε και τα δύο ματς, καθώς και να γινόμαστε καλύτεροι".

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα τόνισε: "Αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί. Ακολουθούν τα ματς με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό, που είναι δύσκολοι αντίπαλοι. Θέλουμε να νικήσουμε και στα δύο ντέρμπι, αλλά τα αντιμετωπίζουμε ένα-ένα. Πρώτα βλέπουμε τον Άρη και μετά τον Παναθηναϊκό".

Ο Ούρκο Πάρντο ανέφερε: "Περιμέναμε να νικήσουμε και πρέπει με αυτή τη νοοτροπία να αντιμετωπίζουμε αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε καλή ομάδα και το αποδείξαμε. Το κλειδί για τη νίκη είναι ότι παίξαμε σοβαρά, απέναντι σε μία καλή ομάδα και κρατήσαμε την μπάλα περισσότερο στην κατοχή μας"
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ