29 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.....

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να μεταβεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές, οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» ωστόσο πιθανότατα θα βρεθούν το Σάββατο στο Ρέντη, ώστε να ανεβάσουν ψυχολογικά τους παίκτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οπαδοί του Ολυμπιακού σκοπεύουν να μεταβούν στις 17:00 το μεσημέρι του Σαββάτου στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ώστε να εκφράσουν στους ποδοσφαιριστές την εμπιστοσύνη τους στις δυνατότητες της ομάδας, αλλά και να «ντοπάρουν» ψυχολογικά τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε. Η αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό έχει ιδιαίτερη σημασία για τους «ερυθρόλευκους», όχι μόνοι για να διαφυλάξουν τη βαθμολογική διαφορά που τους χωρίζει από τους διώκτες τους, αλλά και για να διατηρηθεί το κλίμα ευφορίας που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας. Άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο άλλωστε γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες που έχει για τους οπαδούς το «ντέρμπι των αιωνίων».



Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είχαν παραβρεθεί και πέρυσι στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ζητώντας από τους παίκτες τη νίκη στο «αιώνιο ντέρμπι», με το Ματ Ντάρμπισιρ να τους αποζημιώνει, σημειώνοντας το νικητήριο γκολ.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ