26 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΜΕΝΙ....

Ο Κάρλος Καμενί εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο διεθνής Καμερουνέζος τερματοφύλακας της Εσπανιόλ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Αντώνη Νικοπολίδη κάτω από τα γκολπόστ των «ερυθρόλευκων», ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ΕρνέστοΒαλβέρδε και Μόισες ΟυρτάδοΟ Καμενί αρχικά δήλωσε: «Δεν έχω δεχτεί καμία πρόταση και δεν μου αρέσει να μιλάω για υποθετικές καταστάσεις, ωστόσο ο Ολυμπιακός, ως προοπτική, πιστεύω πως θα ήταν θετική εξέλιξη για την καριέρα μου. Γνωρίζω τον Νικοπολίδη. Είναι ένας καταξιωμένος τερματοφύλακας».

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο Βαλβέρδε: «Με τον Βαλβέρδε είχαμε άριστη συνεργασία. Πρόκειται για έναν πολύ σωστό επαγγελματία. Είναι οργανωτικός, συγκεντρωτικός και του αρέσει η πειθαρχία τόσο στα αποδυτήρια όσο και στο παιχνίδι της ομάδας. Δεν είχα κανένα παράπονο από αυτόν».

Όσο για το τι ξέρει για τον Ολυμπιακό, τόνισε: «Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, από τις πιο γνωστές, αν όχι η πιο γνωστή της Ελλάδας. Γνωρίζω ότι έχει πολύ δυνατή έδρα και φανατικό κοινό, που δημιουργεί εκπληκτική ατμόσφαιρα. Επίσης, ξέρω ότι σχεδόν κάθε χρόνο παίρνει το πρωτάθλημα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Ουρτάδο λέγοντας: «Με τη φυγή ενός τόσο καλού και σημαντικού παίκτη, σίγουρα η ομάδα κάτι χάνει, αλλά με την προσπάθεια όλων μας, πιστεύω πως το κενό θα καλυφθεί».
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ