26 Οκτωβρίου 2010

ΕΤΑΞΕ ΓΚΟΛ Ο ΡΙΕΡΑ...

Να σκοράρει εναντίον του Παναθηναϊκού το Σάββατο στο ΟΑΚΑ υπόσχεται ο Άλμπερτ Ριέρα.οι παιχτεs του Ολυμπιακού ανυπομονούν για το μεγάλο ντέρμπι προκειμένου να πάρουν τη νίκη και να δώσουν χαρά { οπωs παντα γινεται με τον βαζελο }στον κόσμο της ομάδαs.....
Ο Ισπανός μέσος των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον Άρη είχε αρκετά καλή απόδοση, δείχνοντας ότι βρίσκει τα πατήματά του και θα κάνει αυτό για το οποίο αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό. Τη διαφορά στα κρίσιμα παιχνίδια. Παράλληλα, ο πρώην άσος των Εσπανιόλ και Λίβερπουλ, πέτυχε απέναντι στους «κίτρινους» το δεύτερο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Αυτό ήταν… αρκετό για να υποσχεθεί ότι θα συνεχίσει το σκοράρισμα και μάλιστα εναντίον του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ το Σάββατο. Ο Ριέρα τόνισε ότι όλοι στον Πειραιά περιμένουν με ανυπομονησία το ντέρμπι και πως ο ίδιος θέλει να σκοράρει. Ο Ισπανός μέσος μίλησε τόσο στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» όσο και στην εφημερίδα «Sportday».

«Το περιμένουμε όλοι αυτό το παιχνίδι και όπως κάθε εβδομάδα, θέλουμε να κερδίσουμε. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, ξέρουμε ότι αυτή τη νίκη τη θέλει περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο και ο κόσμος μας. Θα δούμε τι θα γίνει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Άλμπερτ Ριέρα ενώ υπογράμμισε ότι… «Ναι, θέλω να σκοράρω και με τον Παναθηναϊκό και να κερδίσει η ομάδα. Φυσικά κι έχω ένα γκολ για τον Παναθηναϊκό! Στόχος μας είναι να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, προκειμένου να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας».
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ