29 Οκτωβρίου 2010

Τα πλάνα του Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ετοιμάζεται να παρατάξει τους «ερυθρόλευκους» με φουλ επίθεση το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, με στόχο να «χτυπήσει» τον «αιώνιο» στα κενά της αμυντικής λειτουργίας.



Ο Βάσκος τεχνικός σχεδίαζε αρχικά να παρατάξει τον Μόισες Ουρτάδο στο κέντρο πλάι στον Ντουντού αλλά του τα χάλασε η… βροχή, αφού λόγω της νεροποντής που έπληξε το Λεκανοπέδιο, ο Ισπανός μέσος δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο Κύπελλο κόντρα στην Ηλιούπολη, κάτι που ήθελε πως και πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού ήθελε να έχει χρόνο συμμετοχής στα πόδια του ο 29χρονος χαφ, κάτι που δεν κατέστη δυνατό.

Για τον λόγο αυτό, ο «Τσινγκούρι» θα επιστρατεύσει τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος δεν έχει τις ίδιες αμυντικές αρετές με τον Καταλανό μέσο, όμως μπορεί να δώσει το απαραίτητο τέμπο στον Ολυμπιακό, ανάλογα με την έκβαση του αγώνα.

Στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε τέθηκε και ο Νταβίντ Φουστέρ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ο οποίος αποτελεί «κλειδί» για τα πλάνα του Βάσκου ενώ θα πρέπει να θυμίσουμε πως όταν επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών, ο «Τσινγκούρι» έθεσε βέτο για την απόκτηση του 28χρονου μέσου καθώς έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τις δυνατότητες του από τότε που τον είχε παίκτη στην Βιγιαρεάλ.

Ο Βάσκος αναμένεται να παρατάξει τον Ούρκο Πάρντο κάτω από τα δοκάρια, με ένα μικρό ερωτηματικό αφού η πείρα του Αντώνη Νικοπολίδη σε τέτοια ματς ίσως αποδειχτεί καθοριστική, με τον Βασίλη Τοροσίδη να αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Ραούλ Μπράβο το αριστερό με αμυντικό δίδυμο τους Μέλμπεργκ και Αβράαμ Παπαδόπουλο.

Στο κέντρο, ο Ντουντού με τον Ιμπαγάσα αναμένεται να είναι οι κεντρικοί χαφ, με την έκπληξη που ακούει στο όνομα Ουρτάδο να θεωρείται δύσκολη. Στα αριστερά θα βρίσκεται ο Άλμπερτ Ριέρα, που στις προπονήσεις τον τελευταίο καιρό δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση ενώ δεξιά Ρόμενταλ και Φετφατζίδης δίνουν την δική τους «μάχη», με τον Δανό να έχει ένα μικρό πλεονέκτημα.

Στην επίθεση, ο Κέβιν Μιραλάς παίζει χωρίς αντίπαλο, αφού ο Μήτρογλου δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από την τεχνική ηγεσία ενώ ο Μάρκο Πάντελιτς δύσκολα θα καταφέρει να κάνει την έκπληξη και να μπει στην ενδεκάδα με τις ενοχλήσεις στο γόνατο να μην έχουν υποχωρήσει και πιθανότατα θα βρίσκεται στον πάγκο.

Ο Νταβίντ Φουστέρ θα αναλάβει τον ρόλο του συνδετικού κρίκου μεταξύ του Μιραλάς και των άλλων χαφ, με το σύστημα που θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός να είναι το… κλασσικό πια, 4-2-3-1 που όταν θα επιτίθενται οι «ερυθρόλευκοι» θα μετατρέπεται σε 4-3-3.

Τέλος, δεν αποκλείεται να υπάρξει και… φακελάκι στου Ρέντη, δηλαδή το κόλπο που έκανε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σωκράτης Κόκκαλης, με έναν φάκελο που περιείχε ένα ποσό ως πριμ για νίκη, το οποίο άνοιγε μόνο όταν οι «ερυθρόλευκοι» έπαιρναν τους τρεις πόντους σε ντέρμπι, κάτι που ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιθυμεί… διακαώς
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ