26 Οκτωβρίου 2010

ΤΖΟΛΕ...ΑΞΕΧΑΣΤΗ Η ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ

Το ντέρμπι της Ριζούπολης είναι εκείνο που έχει μείνει χαραγμένο στην μνήμη του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ο κορυφαίος ξένος στην ιστορία του Ολυμπιακού, μιλάει για την κόντρα της ομάδας με τον Παναθηναϊκό, αναλύει τα δυνατά σημεία των «ερυθρολεύκων», ενώ δεν θέλησε να ασχοληθεί με τα προβλήματα των «πρασίνων».

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
«Είναι ένα ντέρμπι... Είναι σημαντικό τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να περιμένουμε, για να δούμε τι θα μας παρουσιάσουν οι δύο ομάδες. Ελπίζουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι».




Που πιστεύει ο παλαίμαχος άσος πως θα κριθεί η «μάχη» με τον Παναθηναϊκό; «Ο Ολυμπιακός, είναι σε καλύτερη κατάσταση, είναι φανερό αυτό... Αυτό από μόνο του όμως, δεν λέει τίποτα. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως στα ντέρμπι αυτά δεν έχουν σημασία και πως όλα αλλάζουν στο γήπεδο. Οι δύο ομάδες έχουν κίνητρα για τη νίκη. Οι τρεις βαθμοί θα κριθούν στις λεπτομέρειες, όπως γίνεται τις περισσότερες φορές».



Όσο για τα δυνατά στοιχεία του Ολυμπιακού; Ο «Τζόλε», είναι λάτρης της ομαδικότητας: «Δεν είναι ένα ή δύο... Είναι πολλά τα δυνατά στοιχεία του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι σε καλύτερη κατάσταση και αυτό είναι φανερό. Το σημαντικό, είναι πως λειτουργεί ομαδικά εφέτος. Δεν περιμένει από έναν, δύο ή τρεις παίκτες να τον πάρουν στις πλάτες τους. Το θέμα, είναι ο Ολυμπιακός να κάνει το παιχνίδι του. Να αποφύγει τα λάθη που μπορεί να γίνουν και... όλα θα πάνε καλά».



Τα προβλήματα που ταλανίζουν τους «πράσινους», θα τους επιρεάσουν στο ντέρμπι; Και αν ναι, θα είναι καλό αυτό για τον Ολυμπιακό; Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, είναι σαφής: «Αυτό είναι θέμα του Παναθηναϊκού... Είναι πάντως πολύ νωρίς για να λέμε ότι όλα έχουν κριθεί. Είναι ένας σημαντικός αγώνας και για τις δύο ομάδες, όμως είναι ακόμη νωρίς. Ο Ολυμπιακός δείχνει πως είναι σε καλύτερη κατάταση... Θα δούμε».



Κλείνοντας, δεν θα μπορούσαμε να αποφύγουμε την... κλασική ερώτηση, που αφορά το ντέρμπι που θα του μείνει αξέχαστο. Ο πάλαι ποτέ ηγέτης των «ερυθρολεύκων» φρόντισε να μας αποζημιώσει: «Ποιο να πω... Ήταν πάρα πολλοί οι αγώνες με τον Παναθηναϊκό που θυμάμαι... Είναι δύσκολο να θυμηθώ και να ξεχωρίσω κάποιον. Αυτός που σίγουρα θα μείνει αξέχαστος, είναι εκείνος της Ριζούπολης. Ήταν το πιο σημαντικό ντέρμπι».
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ