23 Οκτωβρίου 2010

Ο ΝΑΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟΣ...

Ο Θρύλος δεν θα παίζει με έντεκα παίκτες την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Άρη, αλλά με δώδεκα. Ο... έξτρα θα βρίσκεται στην εξέδρα και θα ωθεί με τα συνθήματά του τους παίκτες να φτάσουν στη μεγάλη επιτυχία.


Ο Θρύλος, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, από την ημέρα που ιδρύθηκε, να έχει τον ανυπέρβλητο κόσμο στο πλευρό του. Παντού και πάντοτε, επειδή παντού είναι Πειραιάς, όπως χαρακτηριστικά έχουμε αναφέρει, ο Ολυμπιακός έχει τη στήριξη του κόσμου του. Ό,τι και να κάνουν, ό,τι προκλήσεις και να δεχόμαστε, ο πύρινος κόσμος θα είναι στις εξέδρες ώστε να "λέει" με τον τρόπο του στους παίκτες να κερδίσουν.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να καταστρώνει τα πλάνα του για το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη με τον Γιάννη Φετφατζίδη και τον Άλμπερτ Ριέρα. Ο Ισπανός τεχνικός είδε τους δύο παίκτες να προπονούνται μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και να αφήνουν πίσω τα προβλήματα που τους ανάγκασαν να μην «βγάλουν» τη χθεσινή προπόνηση.




Αντίθετα, ο Πάντελιτς δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε στο πόδι και έκανε ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης, μένοντας εκτός αποστολής.



Μετά από την προπόνηση ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής από την οποία απουσιάζει -για άλλη μια φορά- το όνομα του Μοϊσές Ουρτάδο. Ο Ισπανός συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις αλλά ο τεχνικός του επέλεξε να τον αφήσει εκτός, κρίνοντας ότι δεν είναι τελείως έτοιμος και θέλοντας να μην τον πιέσει κινδυνεύοντας έναν τραυματισμό.



Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:



Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Γ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Ζαϊρί, Φετφατζίδης, Νέμεθ, Ποτουρίδης



Αυτό έχει γίνει τις περισσότερες φορές και αυτό θα γίνει και την Κυριακή το βράδυ. Ο λαός του Ολυμπιακού θα είναι στο Ναό, εκεί που ξέρει, εκεί που είναι το "σπίτι" του και για μια ακόμα φορά θα είναι σε θέση να σπρώξει τους παίκτες στη νίκη. Αν την πετύχει, που θα την πετύχει, κρατιέται στην κορυφή της βαθμολογίας και εν συνεχεία δεν ανησυχεί για τον πελάτη. Θα τον κερδίσει, όπως και να 'χει και θα τον αφήσει έτη φωτός πίσω του.



Ο πύρινος λαός αδέρφια δεν λυγά ποτέ. Εδώ άλλες κι άλλες φορές γέμιζε το Ναό, τώρα δεν θα τον γεμίσει; Τα πράγματα λοιπόν για την Κυριακή είναι απλά. Δεν θα πέφτει καρφίτσα στο γήπεδο και παρά το κρύο που θα επικρατεί, οι παίκτες μας θα έχουν ζεσταθεί από τις ιαχές των χιλιάδων οπαδών μας και θα φτάσουν στο τρίποντο.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ