25 Οκτωβρίου 2010

Η ΕΝΤΟΛΗ ΒΑΛΒΕΡΔΕ...

Ο Βαλβέρδε γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή υπερτερεί σε αγωνιστική φόρμα και ψυχολογία αλλά παράλληλα ξέρει ότι αυτά τα παιχνίδια είναι απρόβλεπτα. Γι’ αυτό λοιπόν ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού είναι βέβαιο πως θα ζητήσει από τους παίκτες του να είναι απόλυτα προσηλωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο που θα καταστρώσει ο 47χρονος τεχνικός.
Βέβαια το σίγουρο είναι πως οι πειραιώτες θα θελήσουν να διατηρήσουν ή ακόμα καλύτερα γι’ αυτούς, να αυξήσουν τη διαφορά από τους «πράσινους» και ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε ξεκινά από την Τρίτη (26/10) την επιχείρηση ντέρμπι.

Ο Βαλβέρδε ξέρει καλά ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που μπορεί ν’ αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός είναι να πάει στο ντέρμπι με τουπέ και άνεση γιατί τότε είναι βέβαιο πως θα το πληρώσει ακριβά. Από αύριο λοιπόν κιόλας ο Βαλβέρδε θα ζητήσει από τους παίκτες του ασταμάτητη προσπάθεια στις προπονήσεις και προσήλωση στο μεγάλο ματς, ώστε ο Ολυμπιακός να πετύχει τον στόχο του απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλο.






Περιμένει τον Φουστέρ





Το μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή πάντως για τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» είναι ο τραυματισμός του Φουστέρ στο παιχνίδι με τον Άρη. Ο 28χρονος μέσος θα κάνει την Τρίτη (26/10) εξετάσεις στο Metropolitan και εκεί θα διαπιστωθεί αν οι ενοχλήσεις που αισθάνεται στον οπίσθιο μηριαίο θα τον αφήσουν εκτός ντέρμπι.





Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο δε θέλει να το σκέφτεται ο Βαλβέρδε, ο οποίος στηρίζει πολλά στον Φουστέρ για το παιχνίδι της ομάδας του και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι όλοι στο μεγάλο λιμάνι περιμένουν πως και πως τις εξελίξεις για τον Ισπανό μέσο.





Αγωνία για Ουρτάδο





Σε ότι αφορά τώρα την κατάσταση του Μόισες Ουρτάδο, το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης (27/10) με την Ηλιούπολη θα είναι το τεστ για το αν ο δυναμικός μέσος θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ισπανός εξακολουθεί να αισθάνεται μικροενοχλήσεις και κανείς δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να πει αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί εναντίον του Παναθηναϊκού.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ