30 Οκτωβρίου 2010

Σιγουριά στη διοίκηση

Η σιγουριά που υπάρχει στα ανώτατα κλιμάκια της διοίκησης για το αποψινό ντέρμπι πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ειδικά από την στιγμή που ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έκανε την πολυαναμενόμενη χθεσινή του επίσκεψη στο Ρέντη, από τον Πειραιά ξεκαθαρίζουν ότι το «μήνυμα» της διοίκησης έχει περάσει εδώ και μέρες σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές οπότε δεν υπήρχε κανένας λόγος για δεύτερη επίσκεψη μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα (μετά από αυτή της Τρίτης) από πλευράς Μαρινάκη. Να σημειωθεί ότι τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός αν θα μεταβεί στο ΟΑΚΑ για να δει το ντέρμπι με την ιδιότητα του προέδρου της Super League ή αν θα κάτσει σπίτι του. Οι δικοί του άνθρωποι πάντως ισχυρίζονται ότι το πιθανότερο είναι να μην μεταβεί στο Ολυμπιακό Στάδιο.

«Δεν χρειάζεται μπαμπούλας»
«Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή και τους παίκτες μας. Είναι όλοι τους άριστοι επαγγελματίες και δεν χρειάζονται... μπαμπούλα για να καταλάβουν τη σημασία μιας τόσο ιδιαίτερης αναμέτρησης. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Ο κ. Μαρινάκης δεν είναι από εκείνους που θα απειλήσουν ή θα βρίσουν τους ποδοσφαιριστές για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους» λένε στον Πειραιά ρίχνοντας τις απαραίτητες "σπόντες" για την επίσκεψη Πατέρα στην Παιανία και τα όσα απειλητικά ξεστόμισε προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Χαμηλούς τόνους...
Παράλληλα, από τον Ολυμπιακό προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να μην πυροδοτήσουν την ατμόσφαιρα του ντέρμπι: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το ματς. Με απόλυτη ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση. Δεν προκαλούμε κανέναν και κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να συμβάλουμε στη διεξαγωγή ενός αγώνα χωρίς παρατράγουδα. Έχουμε ξεκαθαρίσει άλλωστε ότι μια από τις προτεραιότητες της νέας διοίκησης είναι η εξάλλειψη των κρουσμάτων βίας».

Με 19άδα στο ΟΑΚA
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ενημέρωσαν τους «πράσινους» ότι συνολικά 19 άτομα θα συνοδεύσουν την αποστολή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι εκτός των δηλωθέντων. Ο Β' αντιπρόεδρος Σ. Κομινάκης, ο Δ’ αντιπρόεδρος Γ. Μώραλης, ο διευθύνων σύμβουλος Γ. Βρέντζος και ο τεχνικός διευθυντής Ν. Κοβάσεβιτς θα είναι οι επικεφαλείς.

Πιθανή ενδεκάδα
Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να κόβει από την αποστολή τον έτοιμο μεν, χωρίς προπονήσεις δε, Μάρκο Πάντελιτς. Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται σε μια ενδεκάδα που θα αποτελείται από τους: Πάρντο κάτω από τα δοκάρια, Τοροσίδη δεξί μπακ, Α. Παπαδόπουλο και Μέλμπεργκ ως στόπερ, Ραούλ Μπράβο αριστερό μπακ, Ντουντού ανασταλτικό μέσο, Ιμπαγάσα λίγο πιο μπροστά από τον Βραζιλιάνο, Φετφατζίδη ή Ρόμενταλ δεξιά στα χαφ, Ριέρα αριστερά, Φουστέρ περιφερειακό και Μιραλάς προωθημένο.

Επειδή όμως με τον Βαλβέρδε ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι έχει στο μυαλό του, ας μην αποκλείσουμε τη χρησιμοποίηση του Ουρτάδο αν επιλέξει τελικά να πάει σε ένα πιο συντηρητικό σχήμα για να «διασφαλίσει» τα μετόπισθεν.

Χαμός στο Ρέντη 3 ώρες πριν τη σέντρα
Χαλασμός... κόσμου θα γίνει γύρω στις 16:00 με 16:30 στο προπονητικό κέντρο στο Ρέντη. Εκατοντάδες φίλοι των ερυθρολεύκων θα επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις και στον περιβάλλοντα χώρο θα στήσουν πανηγύρι νίκης στο ΟΑΚΑ. Οι οργανωμένοι και μη οπαδοί του Ολυμπιακού, όπως συνηθίζουν άλλωστε πριν από τα μεγάλα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, θα συρρεύσουν μαζικά στο Ρέντη για να ντοπάρουν ψυχολογικά τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας και να τους ανεβάσουν λίγο πριν οι τελευταίοι επιβιβαστούν στο πούλμαν με προορισμό το Ολυμπιακό Στάδιο. Όπως έκαναν γνωστό και μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής τους οι οργανωμένοι θα δώσουν το παρών στο Ρέντη για να θυμίσουν στους ποδοσφαιριστές ότι ακόμα και νοητά θα είναι στο πλευρό τους αφού λόγω της γνωστής απαγόρευσης δεν θα έχουν το δικαίωμα να τους ενισχύσουν στο «κλάσικο» της Καλογρέζας. Μάλιστα, υπάρχει πρόθεση από τον κόσμο να συνοδεύσει μέχρι ενός σημείου στην εθνική το πούλμαν...
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ