24 Οκτωβρίου 2010

Εξω Πάντελιτς, μέσα Ριέρα και Φέτφα


Πιο σοβαρός απ' ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί ήταν ο τραυματισμός του Μάρκο Πάντελιτς στο γόνατο, αφού τελικά θα του στερήσει τη συμμετοχή στο ντέρμπι με τον Αρη την Κυριακή (24/10 20:30GR). Εκτός αποστολής κι ο ανέτοιμος Ουρτάδο, σε αντίθεση με τους Αλμπερτ Ριέρα και Γιάννη Φετφατζίδη, που βρίσκονται στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Με ανάμεικτα συναισθήματα για τον Βαλβέρδε ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον Αρη στο Καραϊσκάκη. Τέσσερις ήταν συνολικά οι αμφίβολοι, αλλά μόνοι οι Ριέρα και Φετφατζίδης ενσωματώθηκαν στο ομαδικό πρόγραμμα και τελικά συμπεριλήφθηκαν στα πλάνα του βάσκου.



Ο Πάντελιτς όμως δεν τα κατάφερε και ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή. Οπως άλλωστε κι ο Ουρτάδο, που μπορεί να προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες, ωστόσο θεωρήθηκε προτιμότερο να προφυλαχθεί, ώστε να μην υπάρξει κάποιος κίνδυνος υποτροπής.



Εκτός αποστολής έμεινε κι ο Μήτρογλου, που μόλις σήμερα (23/10) επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, αλλά κι ο Γκαλίτσιος, που ακόμα ένα παιχνίδι θα το παρακολουθήσει από τις εξέδρες.



Οι απουσίες άνοιξαν την πόρτα της 19άδας στον Ζαουάντ Ζαϊρί, που για πρώτη φορά φέτος συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Βαλβέρδε. Στην αποστολή κι ο Νέμεθ, που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.



Πορτιέρο και δεξί εξτρέμ τα ερωτηματικά

Σε ότι αφορά την 11άδα, δύο είναι οι θέσεις που προκαλούν ερωτηματικά, με τον Βαλβέρδε πάντως να επιφυλάσσει συνεχώς εκπλήξεις. Ο Πάρντο έχει το προβάδισμα για να υπερασπιστεί τα ερυθρόλευκα δίχτυα, ο Τοροσίδης θα καλύψει τη δεξιά πλευρά της άμυνας, ο Μπράβο την αριστερή και οι Μέλμπεργκ, Αβραάμ θα είναι το κεντρικό δίδυμο.



Ο Ντουντού, που θα είναι ο μοναδικός αμυντικός χαφ, θα έχει δίπλα του τον Ιμπαγάσα, ο Ριέρα θα αναλάβει το αριστερό φτερό, ο Φουστέρ στην κλασική του θέση πίσω από τον φορμαρισμένο Μιραλάς, ενώ Ρόμενταλ και Φετφατζίδης διεκδικούν τη θέση του έξω δεξιά.



Αναλυτικά η αποστολή: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Γ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Ζαϊρί, Φετφατζίδης, Νέμεθ, Ποτουρίδης.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ