26 Οκτωβρίου 2010

ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΗΝ << ΕΠΙΘΕΣΗ >>

Το ντέρμπι του Σαββάτου είναι το πρώτο μεγάλο παιχνίδι επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να θέλει να το συνδυάσει με ένα καλό αποτέλεσμα, όντας, άλλωστε, παρών στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Μαρινάκης πιστεύει ακράδαντα πως η παρουσία του Βαλβέρδε σε συνδυασμό με το πολύ καλό ρόστερ που έχει στη διάθεσή του ο Ισπανός τεχνικός μπορούν να επαναφέρουν στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου τον Ολυμπιακό, βλέποντας ήδη πως τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της ομάδας στο πρωτάθλημα είναι άκρως θετικά.
Και βεβαίως το Σάββατο κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο ο Ολυμπιακός έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεφύγει για τα καλά από τους «πράσινους», εφόσον επαναλάβει το περσινό διπλό στο ΟΑΚΑ και συνάμα να τους «συντρίψει» και ψυχολογικά.
Τα πάντα βεβαίως θα εξαρτηθούν από την παρουσία της ομάδας στο γήπεδο, όμως ο Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να πάνε οι «ερυθρόλευκοι» με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι, για αυτό και αναμένεται να βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη μέσα στην εβδομάδα (πιθανότατα Πέμπτη ή Παρασκευή) για να μιλήσει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και τους παίκτες.

Ισως μάλιστα τους δώσει ένα παραπάνω κίνητρο, δηλαδή να τους τάξει έξτρα πριμ στο ενδεχόμενο νίκης των «ερυθρόλευκων». Γνωρίζει, άλλωστε, πως σε αυτά τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως βαθμολογικής σημασίας, το μεγάλο κέρδος μιας νίκης επί του «αιωνίου» αντιπάλου είναι η περηφάνια που προσφέρει η ομάδα στον κόσμο της.
Και αυτό είναι που θέλει το βράδυ του Σαββάτου να πετύχει ο Ολυμπιακός, αφήνοντας συνάμα τον Παναθηναϊκό επτά ολόκληρους βαθμούς πίσω στη βαθμολογία.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ