25 Οκτωβρίου 2010

RAUL MPRAVO << ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ >>

Με στόχο να κερδίσει τον Παναθηναϊκό και να αποσπαστεί επτά βαθμούς μακριά του, τονίζει ο Ραούλ Μπράβο πως θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, το ερχόμενο Σάββατο.

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη, με 3-0 ή και 4-0, σύμφωνα με τον Ραούλ Μπράβο και την τελευταία ανάρτησή του στο blog που διαθέτει. Ο Ισπανός αμυντικός των «ερυθρολεύκων» δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως «θα πάμε στην έδρα τους για να τους κερδίσουμε και να διευρύνουμε την διαφορά».



Αναλυτικά:



«Γειά σας φίλοι μου,



με τον Άρη έγινε ένα ματς το οποίο δεν εξελίχθηκε όπως θα θέλαμε με αποτέλεσμα να φτάσουμε σε μια αγχωτική νίκη. Όταν έχεις ευκαιρίες για να καθαρίσεις το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο και δεν τις κάνεις γκολ, είναι φυσικό να υπάρχει ένα άγχος στην επανάληψη κάτι το οποίος μας επηρέασε και αγωνιστικά. Δεν θα ήμουνα υπερβολικός νομίζω αν έλεγα ότι στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να προηγηθούμε με 3-0 ή ακόμα και με 4-0. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν το ίδιο καλοί όμως είχαμε ευκαιρίες να διευρύνουμε το σκορ και να μην διατρέξουμε κανένα κίνδυνο στο τέλος. Αυτό που μετράει όμως είναι ότι κερδίσαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς.



Δημιουργούμε σε κάθε αγώνα πάρα πολλές ευκαιρίες και πρέπει να κάνουμε περισσότερα γκολ. Ελπίζω στη συνέχεια να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Εγώ προσωπικά θα προβληματιζόμουνα αν δεν κάναμε τις ευκαιρίες. Τότε θα υπήρχε πρόβλημα. Πιστεύω ότι είναι και θέμα ατυχίας. Αν για παράδειγμα το δοκάρι που είχαμε με τον Φετφατζίδη γινόταν γκολ θα ήταν διαφορετική η εικόνα του αγώνα. Επαναλαμβάνω όμως ότι το σημαντικότερο είναι οι βαθμοί της νίκης και αυτό κρατάμε.

Είμαστε στο +4 τώρα από τον Παναθηναϊκό μετά την ήττα τους από την ΑΕΚ. Θα πάμε στην έδρα τους για να τους κερδίσουμε και να διευρύνουμε ακόμα περισσότερο τη διαφορά στη βαθμολογία. Στα ντέρμπι δεν υπάρχει φαβορί. Μπορεί εμείς να είμαστε μπροστά και με μια μικρή αλλά σημαντική διαφορά και αυτοί να είναι πεσμένοι ψυχολογικά, όμως ξέρουμε ότι σε τέτοια ματς και οι δύο ομάδες αφήνουν στην άκρη τα προβλήματά τους και ξεκινάνε από την ίδια αφετηρία. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι όμως εμείς πιστεύουμε στους εαυτούς μας και θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε.




Πριν από το ντέρμπι μας περιμένει ένα ματς για το κύπελλο και εκεί πρέπει να έχουμε στραμμένη τώρα την προσοχή μας. Το περσινό πάθημα με τον αποκλεισμό μας από τον Πανσερραϊκό μας έχει γίνει μάθημα και βλέπουμε τον αγώνα με την Ηλιούπολη με μεγάλη σοβαρότητα.



Για τον κόσμο μας τι να πω; Δεν έχω λόγια να περιγράψω το συναίσθημα που μας προκαλούν οι φανταστικοί οπαδοί μας. Κάθε φορά που μπαίνουμε στο γεμάτο Καραϊσκάκη αισθανόμαστε πραγματικά ότι δεν υπάρχει αντίπαλος που μπορεί να μας κερδίσει σε αυτό το γήπεδο. Είναι τρομερή η στήριξή τους. Προσωπικά θα χαρακτήριζα “προνόμιο” για κάθε ποδοσφαιριστή που έχει τη δυνατότητα να παίζει μπροστά στο κοινό του Ολυμπιακού.



Πολλούς χαιρετισμούς,

να είστε όλοι καλά,

Ραούλ»

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ