29 Οκτωβρίου 2010

Τα...όπλα του Βαλβέρδε για το ντέρμπι!

Το πλάνο που θα δώσει τη νίκη στον Ολυμπιακό στο αυριανό μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ετοιμάζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Για τον Βάσκο τεχνικό η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Σταδίου έχει πολύ μεγάλη σημασία, καθώς θέλει κι ο ίδιος να πανηγυρίσει για πρώτη φορά μια επιτυχία σε βάρος των “πρασίνων”, καθώς και οι δυο αναμετρήσει των “αιωνίων” αντιπάλων την πρώτη του χρονιά στον “ερυθρόλευκο” πάγκο είχαν λήξει ισόπαλες

Ο Βαλβέρδε, αναγνωρίζει ότι η ομάδα του είναι πιο “φρέσκια” και σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση στη παρούσα φάση από τον Παναθηναϊκό, όμως δεν θέλει να παρασυρθεί και να πάει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με...ανοιχτά πανιά. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο προπονητής των Πειραιωτών, προσανατολίζεται να “παίξει” πολύ συγκρατημένα, ώστε να ελέγξει τον ρυθμό και να μην δώσει στους “πράσινους” τη δυνατότητα να βγουν στην κόντρα, εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητα του Σισέ κατά κύριο λόγο, αλλά και του Γκοβού.

Αν ο Ολυμπιακός φέρει το ντέρμπι στα...μέτρα του, ο Βαλβέρδε πιστεύει ότι έχει τα “όπλα” για να...κτυπήσει τον Παναθηναϊκό και να πάρει το “διπλό”. Που ποντάρει ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων”; Κυρίως στο Άλμπερτ Ριέρα που με την ταχύτητα και την κλάση του, μπορεί να βρει την ευκαιρία για να...τρυπώσει την άμυνα του Παναθηναϊκού, αλλά και στον Βασίλη Τοροσίδη, που ξέρει, όπως έχει αποδείξει πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν να διακρίνεται στα ντέρμπι και να εκμεταλλεύεται το ταλέντο και τα...τρεξίματα που διαθέτει.

Από κει και πέρα ο Βαλβέρδε ποντάρει στην σταθερότητα που έχει επιδείξει η αμυντική του γραμμή της ομάδας του, ώστε να διασφαλίσει το μηδέν στα μετόπισθεν, κρατώντας μακριά από την “ερυθρόλευκη” περιοχή τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Φυσικά, όλα αυτά είναι σχέδια επί χαρτού που μένει να αποδειχθούν εντός του αγωνιστικού χώρου. Άλλωστε όπως ξέρει πλέον πολύ καλά ο Βαλβέρδε, αλλά και οι συνεργάτες του σε τέτοια παιχνίδια τον πρώτο λόγο έχουν το πάθος και η αποφασιστικότητα, στοιχεία που χρειάζεται να έχουν οπωσδήποτε οι παίκτες του, αν θέλουν να νικήσουν τον Παναθηναϊκό και να βάλουν υποθήκη για τον τίτλο του πρωταθλητή από την όγδοη κιόλας αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ