30 Οκτωβρίου 2010

Ζιοβάνι: "Για πάντα στην καρδιά μου"

Για πάντα χαραγμένα στη μνήμη του Ζιοβάνι θα μείνουν όπως δήλωσε τα ντέρμπι με ΠΑΟ σε Λεωφόρο (1-4) και Ριζούπολη (3-0).
Ο "μάγος"ειπε για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟ, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα στον κόσμο της ομάδας του Θρύλου, τους οποίους όπως τόνισε τους αγαπά και δεν τους ξεχνά...
"Δύο ντέρμπι αποκλείεται να ξεχάσω, αλλά δεν μπορώ να διαλέξω ένα από αυτά. Και τα δύο ήταν σπέσιαλ. Αναφέρομαι στο θρυλικό 1-4 της Λεωφόρου για το Κύπελλο το 2001 και φυσικά το 3-0 της Ριζούπολης το 2003, με το οποίο κατακτήσαμε το πρωτάθλημα.

Και στα δύο αυτά παιχνίδια κάναμε επίδειξη δύναμης και αποδείξαμε ότι είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα"
, είπε αρχικά ο Ζιο και συμπλήρωσε: "Θα ήθελα να τους πω καλή επιτυχία.

Αν παίξουν με καρδιά, αποκλείεται να χάσουν. Ας εμπνευστούν από το δικό μας 1-4 στη Λεωφόρο... Στους φιλάθλους της ομάδας θέλω να πω ότι τους αγαπώ και δεν τους ξεχνάω. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου.

Εύχομαι να συνεχίσουν να στηρίζουν όπως αυτοί ξέρουν τον Ολυμπιακό, γιατί αποτελούν πολύ μεγάλη δύναμη και δίνουν ενέργεια στους παίκτες. Να ξέρετε ότι στα ντέρμπι τα πάντα είναι ανοιχτά. Αν ρωτάτε τι θέλω εγώ, φυσικά νίκη του Ολυμπιακού"
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ