29 Οκτωβρίου 2010

Ντάρμπισιρ: Συντρίψτε τους!

Ο τελευταίος σκόρερ σε ντέρμπι «αιωνίων», Ματ Ντάρμπισιρ,μιλα για τη μάχη Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους» δίνει ο 'Αγγλος επιθετικός που εύχεται… συντριβή των «πρασίνων» το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Ο 24χρονος επιθετικός αναφέρθηκε αρχικά στην επικείμενη μάχη των δύο «αιωνίων» και ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι και για τις δύο πλευρές: «πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ωστόσο νομίζω ότι είναι ένας αγώνας που θα ευχαριστηθούν και οι φίλαθλοι, αλλά και οι ποδοσφαιριστές ».

Στη συνέχεια ο Ντάρμπισιρ ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξος για το αποτέλεσμα, και μάλιστα ευχήθηκε να φύγει νικητής ο Ολυμπιακός όχι με ένα ή δύο τέρματα: «ελπίζω ο Ολυμπιακός να σκοράρει τρία, τέσσερα, πέντε γκολ. Μακάρι να συντρίψει τον Παναθηναϊκό »

Όσον αφορά την ατμόσφαιρα που επικρατεί σε τέτοιου είδους παιχνίδια, ο Αγγλος παραδέχτηκε ότι το ελληνικό κοινό είναι πολύ ενθουσιώδες και ένθερμο σε κάθε νίκη επί του αντιπάλου: «Πραγματικά, η ατμόσφαιρα σε ντέρμπι στην Ελλάδα είναι φανταστική. Ο κόσμος που πηγαίνει στο γήπεδο θέλει να δει ένα καλό θέαμα και βέβαια να πανηγυρίσει την νίκη της ομάδας του ».

Ο Αγγλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από το προηγούμενο καλοκαίρι στην Μπέρμιγχαμ, τόνισε ότι η πιο ξεχωριστή του στιγμή σε ντέρμπι με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων», ήταν το περσινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, όπου ο ίδιος ήταν ο σκόρερ του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης: «Θυμάμαι το παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου επικρατήσαμε με 1-0 με δικό μου γκολ. Ήταν φανταστικό που καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και κάναμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας. Ήταν απίστευτο παιχνίδι. Σε αυτά τα παιχνίδια οι φίλαθλοι θέλουν τη νίκη και χαρήκαμε που το καταφέραμε ».

Ο Ντάρμπισιρ συνεχίζει να κρατάει κάποιες επαφές με ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και να μαθαίνει τα νέα της ομάδας. «Μιλάω με κάποιους από την ομάδα, όπως με τον Ντουντού. Θέλουν πολύ να προσπαθήσουν για την νίκη και εγώ πιστεύω ότι θα το καταφέρουν ».

Για το τέλος ο Ντάρμπισιρ, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα του Πειραιά: «Θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στους παίκτες του Ολυμπιακού. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ελπίζω ο Ολυμπιακός να πάρει τους τρεις βαθμούς ».

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ